Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pomoc biurowa

Seks na wyjazdach słuzbowych??

Polecane posty

Gość pomoc biurowa

Wlasnie jak to jest słyszeliscie o jakis historiach?? jak myslicie jak zachowuja sie koledzy i kolezanki z pracy na słuzbowych wyjazdach?? Wiadomo jest alkohol itd?? jakie jest życie?

Gość alkohol sie leje
strumieniami a po alkoholu to wiadomo:O

ooo to kope lat :classic_cool: miło wspominasz jak widac ;) a mnie nikt na szkolenia nie wysyła 😭

Gość mała mery
Oj prawda na szkoleniach łatwo o skok w bok. Dużo alkocholu, luźna atmosfera i fajny kolega z pracy. Na kilkanascie wyjazdów dwa razy uległam więc wiem jak to się dzieje. Mam kolezanki które po zakończeniu jednego wyjazdu już odliczają czas do nastepnego :)

Gość a sa tacy co sie
tam nie puszczają?

Ja jak byłem na szkoleniu w Bukowinie Tatrzańskiej to poznałem taką fajną doopę :) Poszliśmy do mnie do pokoju i całą noc pisaliśmy na kafe :classic_cool:

a sa tacy co sie tam nie puszczają? nooo jasne :) impotenci :classic_cool:🖐️

ladaco v33- tylko w przybliżeniu masz racje ale nie do końca ponieważ trza jeszcze posiadać zmysł organizacyjny łatwość nawiązywania kontaktów z płcią przeciwną no i to "cóś" tak tego mi najbardziej brakuje ;)🖐️

Gość mała mery
Bez przesady puszcanie na wyjazdach nie jest standartem, conajwyżej przerywnikiem w małżenskim pożyciu :)

Ladaco - mam przyjemnosc organizowania różnej maści szkoleń - a że branża typowo męska, to przyjezdża nieraz autokar z zerwanymi ze smyczy dzikusami, którzy by chętnie zaciupciali na wyjeździe. Ale u mnie w firmie są porządne dziewczyny 🖐️ więc od razu dostają blachę na czoło :o Generalna zasada - jak ktoś ma koorvienie sie w genach to tylko czeka na okazję. I wcale nie musi być to szkolenie czy integracja 🖐️

ladaco v33 no i dlatego nie jeździsz nie jezdze aldaco bo nad szkolenia cennioe sobie bardziej studia podyplomowe ;) pajacu

Gość czrna Pistacjo wlewasz
nadzieje w me serce:)

Wiesz Ladaco tak sie zastanawiam - z obserwacji moich wynika, ze na wyjazdach integracyjnych firmowych raczej rzadko spotykam sie z tego typu akcjami (może ludzie są już soba znudzeni..) natomiast jak przyjeżdza taka obca swołocz, są wówczas bardzo chętni na jakies - tego typu przygody :o :classic_cool:

Gość na szkolenia
jezdzą w sprawach wiadomych jezdza zdziry i napaleni desperaci jak widac ci którzy chca sie czegos dowiedziec to zostają tylko na konkretnej czesci i znikają do domków pod kołderki żonek :)

Gość pomocyyyyyyyyy
odpiszcie mi ;(

na szkolenia nie do konca sie z Toba zgadzam - choc jak mowilam i tacy frustraci przyjezdzaja. Nieraz szkolenie trwa 2-3 dni i jedna z OBOWIAZKOWYCH czesci jest wieczorna impreza, ognisko, biesiada, tance - cokolwiek. Ale nie kazdy sie koorwi. Wiekszosc sie naprawde fajnie bawi - tylko niektorzy sa sfrustrowanymi degeneratami :classic_cool: 🖐️. Ponadto za koorwienie uwazam fakt, gdy facet lub kobitka ma meza i dzieci, a na takim wyjezdzie sie cioopcia. Wolne elektrony niech se robią co tam chcą :classic_cool: 🖐️

Gość ja po imprezie szkoleniowej
grzecznie poszłam spać, ale co sie dzieje to nie da sie opisac:O Moja kolezanka sie rozwiodła z męzem , bo znalazła sobie tam kokos innego a gruga kumpela (udane małżeństwo) wdała sie w romans z jakimś kolesiem i do dzisaj ma zgrzyta:O