Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kk12

ciaża??

Polecane posty

Gość kk12

jestem dziewica.nie było stosunku,a wczoraj chłopak mi pieślił cipe palcami..a dzisiaj mam mdłości??jestem w ciąży?

Gość kk12
ja mam 14 lat??odp mi poważnie

Gość kk12
moi rodzicie nie wiedza ze ma chłopaka...boje sie bo mam dopiero 14 lat:(

Gość xxxxxxxxxxx9
nie nie jestes w ciązy

Gość kk12
no to jestem czy nie jeste??ludzie boje sie:(

Gość Baby love
Glupia cipo! Nie piesc sie z nim w tym wieku bo za rok spuchniesz i nadal pytac sie ebdziesz czy w ciazy jestes ;PPPPPPPPp

Gość kk12
pomocy??to jestem czy nie jestem>??obiecuje to był mój ostatni raz!!ale tylko powiedzcie mi czy tak czy nie?

nie nie jestes chyba ze jakims mial na palcach sperme... choc i tak sadze ze byly by marne szanse...? radze Tobie uwazac i sie pilnowac...

Gość Dupcia
mam 17 lat i jestem w 5 miesiącu ciazy dlaczego i zkim pytaja sie ludzie a ja wam mowie dlatego ze lubie sex bez zabespieczenia a tata mojego maluszka jest dorosły facet czyli moj derektor z gimka ma 25 lat i ma zone oraz dziecko wie ze bedzie tata i bedzie mial rozwud z jednej strony ciesze sie a z drogiej jest mi przykro ze rozbijam rodzine

Gość kk12
ale ja nie uprawiałam seksu.....!!!!

Gość ciachoCiasteczko
to się nazywa ciąża palczasta.

Gość xxxxxxxxxxxx9
kk12 daj sobie juz spokoj nic ci nie jest w ciazy napewno nie jestes

Gość kk12
xxxx.....9??uspokoiłaś mnie.dziekuje:*

Gość ciachoCiasteczko
oj nie bądź już taka pewna. zawsze istniej ryzyko ciąży.palczastej.

Gość kk12
jutro ide do lekarza wiedz sie dowiem

Gość odpowiedzialam
a mogl miec na palcach sperme?? o ile wiesz co to jest sperma..

Gość o ludzie
co to wogule za jezyk: "piescił mi cipe palcami":| Od pieszczenia nie zachodzi sie w ciąze! chyba ze miałby sperme na palcu i włozył ci go to wtedy jest jakies ryzyko. a tak pozatym to prowokacja mi tu zalatuje. a jesli to nie prowokacja to wez dziecinko ksiązke od bilogi i sie doucz. Objawy ciązy nie wystepuja po 1 dniu tylko po kilku tygodniach. i zanim plemniki dotrą do komórki jajowej i zapłodnina komórka zagniezdzi sie w macicy mija kilka dni . Wiec nie da sie stwierdzic czy jest ciaza na drugi dzien po stosunku!!! a juz napewno nie bedzie wtedy objawów!!!

Gość o ludzie
a tak wogule to ty chyba jestes za młoda na takie zabawy, niesądzisz?? Wiedze o zapłodnieniu masz zerową. Trzeba najpierw myslec co sie robi a nie potem zadawac glupie pytania

Gość o ludzie
aha i jeszcze jedno jutro lekarz nic nie stwierdzi nawet gdybys była w ciązy, bo to zawczesnie. ale spokojnie od dotykania okolic intymnych nikt jeszcze w ciąze nie zaszedł no chyba ze faktycznie chłopak wsadził ci palec umazany w spermie. to ze jestes dziewicą nie ma zadnego znaczenia

Gość kk12
to dlaczego mam mdłości i mi sie siku chce ciagle??moze mam grype żoładkowa???

Gość o ludzie
A skąd my mamy to wiedziec? moze zjadłas cos co ci zaszkodziło. A siku to sie robi częsciej jak dziecko rosnie i naciska na pecherz a nie 1 dzien po stosunku!!! co ty za brednie wypisujesz?! Jak mozna miec objawy ciązy 1 dzien po?! Juz ci pisałam ze objawy ciazy wystepuja po kilku tygodniach. Wez sie zastanów. A ty nie miałas pełnego stosunku, wiec o co ci chodzi?! A chłopak miał wytrysk? Dotykał spermy zanim dotknął ciebie?

Gość fiołek9111111
witajcie ... od jakis 4 dni mam taki dziwny sluz... jest biały i sie nie klei ... zawsze mialam taki ciagnacy sie. za tydzien mam dostac okres czy to jest zwiazane z tym? a moze infekcja... ;/? gdy polzialam był taki kwaśny ;/ wiem glupia ejstem ze to lize ale musialam sprawdzc czemu jest taki biały i nieklejący ;/ byla palcowka wytrysk nie we mnie a chlopak przez koszulke wytarł resztki spermy.. potem dotknal czy jest koszulka mokra wytarł reke o sucha czesc koszulki i wlozyl mi palce ... ciąza niemozliwa no nie ? :))