Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pl-ie

tanie rozmowy

Polecane posty

cześć:) mam mały problem...szukałam odpowiedzi w necie ale nic nie znalazłam :/ szukam sposobu, jak TANIO DZWONIC Z POLSKI NA KOMÓRKE DO IRLANDII...dodam jeszcze , że ja posiadam komórkę w orange oraz stacjonarkę w TP, a osoba do której chcę dzwonić jedynie komórkę w O2...interesują mnie również połaczenia z budek telefonicznych za pomocą kart...np TELEGROSIK; znacie inne?z góry dziekuję za pomoc :D

Gość skypeeeeeee
najtaniej bedzie przez skype - zainstaluj sobie, doladuj konto i dzwon!

to znaczy, że moge dzwonic przez skypa na irlandzka komórkę??? ile to kosztuje?

Możesz dzwonić ze skypa na irlandzką komórkę, kosztuje to 0.754zł za minutę.

Gość rebtel
tanie jest również dzwonienie przez rebtel. na stronie www.rebtel.com mozesz się wszytskiego dowiedzieć

dzięki...dorwałam też jakiś komunikator WENGO...jeszcze taniej niż w skypie...ok 60 gr/min na stacjonarki...sprawdze jeszcze ten rebtel :) obawiam sie tylko o jakość takich połączeń....niektórzy skarżą się, że ich rozłącza po 5 minutach.... :? wielkie dzieki :)

miałam na myśli 60 gr/min na komórki....zastanawiam się tylko czy numerowi na który dzwonie też coś pobierają...w tej sieci rebtel pobierają jak za połączenie lokalne...ale też nie uściślają, czy jak za połączenie lokalne do tej samej sieci, czy jak do innej...natomiast w sieci wengo nic o tym nie piszą....najlepszym sposobem bedzie chyba wybranie jakiejś "sieci" i przekonanie się ne własnej skórze :P