Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tampooo

Czy O.B. Mini nie przeciekaja?

Polecane posty

Gość tampooo

W sklepie jedyne tampony jakie mieli to O.B. MINI. Wzielam je, ale jak otworzylam w domu to bylam w szoku jakie sa male! Czy one nie przeciekaja? Wytrzymaja 2-3 h?

2-3 powinny wytrzymać - zależy jak silne krwawienie 6 godzin napewno nie wytrzymają - chyba, ze koncówka okresu

Gość tampooo
2 dzien okresu, chociaz rzadko leje sie ze mnie bardzo. Mam nadzieje ze wytrzymaja bez niespodzianki bo nie mam ciemnych spodni ani nie bede miala mozliwosci zmiany Uf

Gość naleczowianka23
ja ci moge jutro napisac, kupilam sobie wlasnie ob mini i jutro jade na basen takze tak z 2-3 h bede miala go w sobie, i tez bedzie to moj 2 dzien okresu

Gość tampooo
A na opakowaniu tez masz 2 kropelki? Jutro to ja tez wybrobuje, musze ;)

Gość errte
W ŻYCIU BYM TAKIEGO ROZMIAROWI NIE ZAUFAŁA!!! Do 3 dnia używam samych super i to na 2-3h

To ja byłam lepsza kupiłam kiedyś bella super plus pzrez pomyłke. Jak miałam włożyc to byłl problem no ale udało sie, gorzej było z wyciąganiem ale nie będę pisała szczegółoów.

Gość tampooo
Ja tez najmniejsze kupuje te srednie na chyba 4 kropelki ale nie miaalm wyjscia musialam teraz kupic takie

Gość errte
na wszelki wypadek załóz sobie jeszcze podpaskę i powinno byc git:)

Gość tampooo
Podpaski mam takie mega grube bo uzywam na noc :D

Gość errte
no to masz lipe a do tej dziewczyny która ma basen to radziłabym kupić większe, te tampony szybko przeciekaja!!!

Gość gość
Jeszcze nie używałam Ale sa na 1 aplikacje i dla mlodych lasek :) Ja taka jestem :-) Hmm podobno mini zaleca sie dla dziewicy w najobfitszy dzien bo poślizg jest dobry i by nie bolało ;) Wiec jak masz 2 dzien i srednio obfity to mysle ze mini + grubsza wkladka wystarczą na 2-3 h i czesta zmiana+ kontrola sytuacji :)