Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klaudia11

wypis ze szpitala na zyczenie

Polecane posty

Gość klaudia11

Witam, Mam pytanie czy jest mozliwy wypis ze szpitala 1 dzien po porodzie?oczywiscie zakladajac , ze porod przebiegl naturalnie i wszystko ok. Rodzilam w Anglii i bylo to moje pierwsze dziecko, bylam rozcieta a pomimo to wyszlam 24 godziny pozniej do domu. Musze przyznac, ze teraz rodzac drugie dziecko tez chcialabym by tak sie stalo, nie chce byc w szpitalu i nie chce tych codziennych obchodow(chodzi tu o mnie)bo jesli dziecko bedzie musialobyc hospitalizowano to jak najbardziej ale bez takiej potzreby chce z tamtad jak najszybciek wyjsc. pozdrawiam wszystkich

pewnie istnieje aczkolwiek nie warto. te obchody maja swoj cel. w Polsce dzieci dostają zoltaczki najczesciej w 2-3 dobie. robi sie im przesiewowe badania np sluchu, podaje szczepionki... wszystko ma ustalony czas. patrzą jak dziecko przybiera na wadze, jak ssie pierś.. no i kontrolują matkę czy macica sie obkurcza a jeśli nie to moze potrzebnny jest zabieg... ja bym nie ruyzykowala takiego wyjscia wkoncu chodzi o twoje zdrowie i zdrowie twojego dziecka.