Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rafaello rocznik 1987 .......

Jak pytacie kogoś o datę jego urodzin ??????????????????????????????????????????

Polecane posty

Chodzi mi o osoby , których dat e urodzin powinno się znać. Najlepszym przykładem jest chyba druga połówka. Założmy cos takiego : Poznajecie dziś chłopaka lub dziewczynę . Podoba wam się strasznie. ZAczyna iskrzyć i dochodzi do tego że jesteście razem . Skoro jesteście razem to wiadomo że prezenty urodzinowe :) Jak pytacie i po jakim czasie znajomosci o to ? Wiem że to głupie pytanie ale chciałbym poznac wasze zdanie :)

Gość uwazaj teraz
i zapisz zeby nie zapomniec. Pytamy" kiedy masz urodziny?"

Gość zwyczajnie -ile masz lat
i kiedy masz urodziny. O to pierwsze to mnie przeważnie faceci pytają pierwsi :-O o to drugie oczywiście ja :-)

Gość bakara
to zajebiście filozoficzne pytanie brzmi: kiedy się urodziłeś/masz urodziny? a zadajemy je w obojętnie którym czasie naszego pożycia. zapisz i korzystaj z tego dobrze.

Gość soulKnihght
Hej Rafaelo Tak po prostu się zapytaj to nic dziwnego ;p

pisałem tylko że chce poznać wasze zdanie a wy wzięliście mnie za głupka , za niemotę życiową lub nieudacznika :( Chociaż w sumie może i rzeczywiście pytanie było szczenięce :(

Gość zwyczajnie -ile masz lat
Przecież potraktowałam cię poważnie - i odpowiedziałam! :-) I tylko nie podoba mi się, że to faceci pytają mnie o wiek, no ale nie umrę od tego - a i tak odpowiedź zależy od mojego humoru ;-)