Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iuiuiuiuuuuu

błagam przeczytajcie, strach mnie powala

Polecane posty

Gość iuiuiuiuuuuu

od około tygodnia oduczwam straszny dyskomfort napierw myslalam ze boli mnie przed okresem pierś, ale dziś boli mnie nad piersią ból jest piekący, nie do wytrzymania, zaraz za nim boli mnie całe ramie i kciuk, mam coś takiego że jak biore prysnic i polewam lewą pierś ona automtycznie sie kurczy i taki ból jakbym dostała igłami. Najgorzej w pracy bo boli mnie cała reka, mam uczucie jakbym cześnie dzwigała i jest taka osłabiona, kcik drętwieje, dodam że jakis miesiac temu miałam takie dziwne pykanie kciuka takie rytmiczne bez powodu w tej rece, co to moze byc do jakiego lekarza isc, czy to kreggosłup czy węzły. Robiłam badania krwi i wszystko jest w normie, denerwuje mnie ten ból jest taki kłujący i gorący pomóźcie

Gość poszłabym do lekarza
rodzinnego - jak on nie bedzie wiedzial co jest to skieruje cie zapewne do chirurga albo oknkologa (to standardowa procedura- przynajmniej u mnie tak było i wyszło nic groźnego, a bóle piersi i reki miałam podobne do ciebie). A i stwiam, że to nic poważnego więc się nie stresuj.

lekarz internista powinien powiedzieć, do jakiego specjalisty się udać. To może być od piersi, ale np może to też być nerwoból, albo ból promieniujęcy na te części ciała od serca. na pewno tego nie lekceważ. cokolwiek to jest, lepiej to zbadać.

u mnie to wlasnie było nałożeniem sie dwóch rzeczy : 1. nerwoból 2. szalejące hormony nic poważnego, ale lekceważyc nie można.

Gość iuiuiuiuuuuu
co do hormonów to by się zgadzało... ostatnio poprzestawiało mi sie coś i okres dostałam 2 tyg po terminie...jestem panikarą straszą, mam ogromny lęk przed chorobami. Pewnie macie racje, cokolwiek by to nie bylo lepiej tego nie lekceważyć, może to jest ucisk na nerw, ze tak promieniuje. Az boje sie iść pod prysznić, to kłucie bedzie okropne. Wogole czuje jakbym miala ramie spuchnięte. Powiedzcie mi jedno, jakby to byly węzły to zapewne w badaniach krwi wyszło by to i miałabym je powiekszone...ciesze się że jest ktoś kto mnie słucha....

tak pewnie oB byloby podwyższone jak to w stanie zapalnym no i węzły dałby o sobie znać - to nie rak, nie myśl o tym, rak nie boli.