Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marikaaaaaa

Bardzo PROSZE o pomoc Operacja

Polecane posty

Gość marikaaaaaa

Czy z waszych znajomych albo w waszej rodzinie mial ktos operacje kregoslupa?? Moja mama prawdopodobnie bedzie miala ale niew wiadomo czy sie zgodzi bno jest mozliwosc paralizu:( poza tym od tergo strasznie bola ja jajniki i czy moze miec tez cos z nimi?? JA juz nie wytrzymuje caly czas placze:( dla mnie to koniec swiata:( koniec swiata gdyby jej zabraklo:(

Gość tak miala operacje jedna
bardzo dobra znajoma. Kobieta - 68 lat. Miala guza na kregoslupie. Po operacji nie ta sama osoba. Lat jej ubylo ;) Bedzie dobrze 🌻 Operacje miala za granica. Ale u nas tez sa pewnie dobrzy specjalisci :) Gorzej z warunkami... no i z kolejka

Gość marikaaaaaa
mam nadzieje ze bedzie dobrze:( bo ja nie moge normalnie funkcjonowac:( no wlasnie kolejki:( a ile placila za operacje??

nie wiem, bo wyjechala za granice do rodziny i tam przeszla operacje. To nie wiem niestety :( Tylko moge powiedziec, ze szybko doszla do zdrowia. I naprawde swietnie sie czuje :)

Gość marikaaaaaa
a wiesz moze jak wczesnie wykryto tego raka??

wlasnie dosyc pozno, byl juz sporych rozmiarow. Ona prawie chodzic nie mogla. Lekarze nie wiedzieli co jest. Diopiero jak wyjechala to od razu diagnoza i z miejsca operacja.

Gość marikaaaaaa
n wlasnie jest tak z moaja mama;/ nie wiem czy to rak ale cos tam ma i cale noce nie moze spac ale boli sie operacji i nie wie co ma robic:(