Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Gość taka tam jedna niewazne

Powiedzcie czy przesadzam

Polecane posty

Gość gość
Czytam....jakkbym była autorką tematu.. mój mąż jest identyczny. Jesteśmy małżeństwem 4 LLata ,a on nigdy przenigdy nie stanął za mną murem wiecznie muszę gryźć koty z tescismj bo on nie potrafi się odezwać.. w domu mówi jedno ,a przy nich jest inny potulny.. idealny syn szkoda ,że nie.maz i ojciec :(((zawsze stoi murem za rodzicami ,a ja to tylko przecież durna żona i matką jego dziecka... a rodzice to świętość wazniejsi od żony i dziecka.. żałosne..

Gość gość
mąż-piz/da to najgorsze, co może kobietę spotkać w życiu.

Gość gość
Na codzień... na codzień to jest temat teście.nie ma dnia żeby nie zadzwonili "dipy nie truli"zawsze znajdą jakiś powód żeby go ściągnąć do siebie... na mnie i dziecko potrafi się wydrzeć ,a rodzice jak nie raz jak to mówi zdenwrwija to i tak jest potulny bp to rodzice.jak z nimi mieszkał za kawalera to wiecznie klocil się z ojcem,a teraz wielką przyjaN między nimi fałszywe to wszystko ,a po środku ja i mały :(albo bardziej gdzieś z końca.

Gość gość
Na dodatek tydzień temu teście wprosiki się do nas i po 5nim wywiązała się awantura między mną ,a tesciem o otwieranie balkonu.było zimno bo tylko 13* mały był na antybiotyksch a ja parzylam kawę w kuchni przychodzę patrzę ,a mały na balkonie w krótkim rękawki zdenerwowalam sie zamknęłam balkon i powiedziałam swoje i zamiast mąż stając za mną to przy rodzicach kazał mi się "zamknac"... nie odzywalam się do niego 3dni ... na dodayek marze o drugim dziecku ,a maz kategorycznie mówi NIE .ostatnio gdy meza nie było w pobliżu teściowa wyskoczyła z tekstem "ale wy chyba już nie myślicie O drugim dziecku ,mały jest już odchowany(ma 3latka)po co wam drugie dziecko?" Odpowiedziałam tylko "po co teściowej w takim razie było 3dzieci?" Już wiem dlaczego mąż nie chce drugirgo ....czyja to sprawka.. zresztą jak patrzę na niego i podejście do naszego synka to nie wiem czy ciaza z takim człowiekiem to dobry pomysł :(coraz częściej myślę o rozstaniu mam 26lat maz też ,a czuję się przy nim jakbym miała cinajmniej 40:(

Gość gość
a mój mąż zgadza się 2008.10.17 ze mną ze wszystkim i zawsze stoi za mną murem, nawet jak nie mam racji i też mi to przeszkadza i wydaje mi się taki nie męski i c***owaty. Ale jak to zawsze? Jak mówisz że jest niemęski i c***owaty też się z toba zgadza?!

Gość gość
Zgadza się ze mną w domu jak jesteśmy sami ,jak się pojawia teście w pobliżu to zawsze ich zdanie jest Święte i zapomina o tym co mi obiecywał ...więc na dodatek jest chyba dwulicowy :( teraz usypiam małego ,a on gdzie ?znowu pobiegł do rodziców bo przecież trzeba podtrzymać tradycję jak był czwartek,piąpiątek,sb.i ndz ...

Gość gość
Ja nie mam wesolo tez ! Moj maz marionetka na wietrze ! Pomaga finansowo rodzinie caly czas a my zyjemy w ciezkich warunkach! Dwoje dzieci I jedno sypialniowe mieszkanie ! Masakra ! Przed ludzmi udaje milego a w domu potrafi byc wulgarny ! Jego brat sklocil nad w swieta ! Do tego stopnia ze nie kupil mi prezent pod choinke ! Ta kanalia jego braciszek caly czas nim manipuluje ! On go zatrudnia w swojej firmie Moi rodzice juz nie moga tego zniesc ! Maz nie ma swojego zdania matka zmarla ale byla czesto ponizana i bita przez tescia ! Zaznaczam ze mieszkam za granica mam ochote czasem odejsc od niego ale zal mi dzieci co Ja widzialam w takim niedojrzalym facecie ! Moje siostry maja fajnych mezow ! Zycie jest niesprawiedliwe

Weszłam na ten wątek i jakbym ja to pisała.Ja mam chłopaka który nie potrafię ie postawić za mna niestety ..I strasznie mnie to denerwuje .że tak dużo jest zamiast pokazać charakter 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się