Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tabaluga

Drogie mamy licze na Wasze sugestie.Otwieram pewne Centrum

Polecane posty

:) Centrum,Klub, Ośrodek... nazwy jeszcze nie ma Ewentualne propozycje mile widziane :) W miejscu tym na pewno będzie psycholog, pedagog, logopeda. Jednym słowem kompleksowa pomoc dla dzieciaków w ramach NFZu ale również prywatnie. Poza tym chce otworzyć coś na kształt klubu dla dzieci :) Rodzice mogliby przywozic tam swoje pociechy i zostawiac,a opiekunki, pedagodzy zajmowaliby się taką powiedzmy 10 osobową grupą. Zapewniona fachowa opieka, posiłek, nauka poprzez zabawe. Poza tym kursy dla rodziców dot. wychowywania maluchów, albo dla kobiet w ciązy, dla rodziców których dzieci mają ADHD itp. Prosiłabym o sugestie co jeszcze mogłoby być w takim Centrum. Sama jeszcze nie jestem mamą więc tak dokładnie potrzeb rodziców nie znam :) Będę wdzięczna za wszelkie podpowiedzi :)

Gość A jak Ty widzisz
Ależ Ci zazdroszczę!!! Spełniasz moje marzenia. Zawsze marzyłam o takim ośrodku. Ale niestety przerażają mnie wysokie koszty i papierologia...Jednak mam nadzieję, ze kiedyś starczy mi odwagi by otworzyć takie własne centrum. Ja bym jeszcze umieściła w takim ośrodku protetyka słuchu, bo wiele dzieci ma niestety problem z niedosłuchem. A poza tym protetycy mają możliwość zorganizowania systemów FM dla grup dzieci z ADHD. Powodzenia Ci życzę :)

nie dziękuję :) Ja tego nie robię sama więc mnie osobiście biurokracja ominie :) Cel- zacząc od stycznia, a rzeczywistość- jeszcze nawet nie ma lokalu ;) Protetyk słuchu...wezmę to pod uwagę, z tym że nie znam żadnego, a ja chce żeby tam pracowały osoby które juz znam, żeby była przyjazna atmosfera :) W każdym razie dziękuję za radę :)

Gość olmolo
bardzo fajny pomysł,uwazam ze konieczna jest jeszcze osoba dbajaca o prawidlowa postawe maluchów(co drugie dziecko ma skrzywiony kregoslup),mysle tu o jakis zabawach ruchowych,powodzenia

Gość elkaaaa
ja jestem protetykiem i szukam pracy