Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zla na siebie.........

wstydze sie przyznac swojemu chlopakowi ze nie uprawialam nigdy seksu

Polecane posty

zawsze sie zastanawialem co ciagnie kobiety do wojska. i nadal nie ogarniam. to chyba nie jest normalne zeby dziewczyna biegala z Kalachem po poligonie. Albo strzelala z dany, wzglednie z goździka i innego szmelcu A najsmieszniejsze jest to dziewictwo... w koszarach. Boki zrywać.

Jurgen Prochnov ---> z nietolerancja tez spotykam sie na co dzien :) coz, 90% to zazdrość a reszta to chyba nietolerancja :) kazdy ma swoje powplanie, a zycie chciualo i sie nadałam. |Jestem silną i ładna kobietą.. i mozle dlatego sznuje sie az tak bardzo-- i dlatego boki zrywac? heh, kolejny ubogi duchowo człowieczyna :)

Gość zla na siebie.........
to mowic czy nie mowic? jak radzicie?

taki facet jak Jurgen Prochnov --> mysli swoimi kategoriami, ze : jakby kobieta byla w wojsku, to od razy bylaby puszczalska, widzisz jakie ogranioczone masz poglady na zycie :)

wojsko nie jest dla ludzi bogatych duchowo dziewczynko. Na chwile obecna wiekszosc zawodowej kadry to zwykle prostaki i chamy. Wiem, ze ma sie to zmienic, juz sie troche poprawilo z naplywem mlodej kadry oficerskiej, ale to jeszcze nie to. Nie przemawia przeze mnie zadna zazdrosc, ja wyszedlem w stopniu starszego kapsla... pare lat temu, przyznaje i nie zazdroszcze, że masz wyzszy stopień :D Są zawody typowo dla mezczyzn i typowo kobiece. A takie teksty ze prawiczka przegonisz to mozesz opowiadac kolegom z kancelarii. Kazdy normalny szwej z mojej druzyny wysmial by Cie az bys uciekla i sie popłakała. Dziewczynko o bogatym wnętrzu. Pozdrawiam:)

"crazy_woman, ale ja nie szukam nauczycielki do seksu, tylko kandydatki na zone " Ale co nie można tego połączyć ??? Chyba to w niczym nie przeszkadza?? No chyba, że jest tak jak już pisałam, że się boisz doświadczonych dziewczyn, bo masz stracha, że Cie wyśmieją, że nie masz pojęcia co się robi w łóżku z kobietą...

Gość masz odpowiedz
powiedz mu jasne ze tak-jesli mu zalezy na tobie bedzie dumny ze nie ma jakies puszcalskiej i ze z nim chcesz.faceci to cenia naprawde.

Gość masz odpowiedz
ja tez jestem jeszcze dziwica a mam 23lata i nie zamierzam tego ukrywac przed moim facetem w przyszlosci.przeciez doswiadczony facet inaczej wtedy do ciebie podhcodzi.......

I Kropka czy CIEBIE przypadkiem nie spłodził Pawlak albo Kargul ?

Panie jungen powiedzial pan ze" Są zawody typowo dla mezczyzn i typowo kobiece" .. i że straszne chamstwo tam jest. To prawda, zwlaszcza jak spotykamy sie z nietolerancja taka jaka pan przedstawia :) Bo nawet w ustawie nie ma rozgraniczenia ani dykkryminacji jesli chodzi o plec, wiec tylkjo zazdrosc z pana strony :) bo co wiecej :) bede uparta, bo widze tu tylko to, co pan pisze Ale silni ludzie nie zwracaja na to uwagi. Sprowadzaja do pionu takich jak pan. Jako kobieta mam trudniej, zwlaszcza jak spotkam sie z takim panem kapralem jak TY :) na szczescie wszystkich podoficerów mam pod sobą, wiec nie musze tłumaczyc, że szacunek i wykonywanie rozkazow starszemu stopniem nalezy sie jak psu zupa Dalej.. chamstwo i prostactwo... pewnie wszedzie sie z tym spotykamy. Ja i moje kolezanki, wiekszosc kolegów mamy wyzsze wykształcenie i jestesmy przyszłą kadrą oficerską. Tu chyba nie musze panu tłumaczyc. Zycze sobie i panią wojskowym dalszych sukcesow i wyrtwalosci w tym jakze trudnym ale jakze tez pasjunujacym zawodzie jakim jest słuza panstwu - zołnierza :)

prawiczek dalej bede przy swoim, ze mnie denerwujesz :) ale spotkasz w koncu tą jedyna i wierz mi, ze nie niekoniecznie bedzie tak jak chcesz...moze sie zdarzyc ze zakochasz sie w kobiecie o kolorowej przeszlosci i wierz mi ie bedzie ci to przeszkadzalo :) heh

Heh, to nie jest żadna nietolerancja, to jest życie. Dziwię się pani chorąży, że pani tego nie wie/czuje (właściwie to wiem, że pani to wie i czuje, ale nie chce się pani przyznać) No bo oczywiście nie może pani okazać słabości, pod żadnym względem. Żołnierz musi być twardy. Osobiście jestem zdania, że kobiety nie powinny wykonywać tego zawodu co nie oznacza, że takowych kobiet nie szanuję, droga pani chorąży. Wydaje mi się tylko, że niektóre kobiety zrobią wszystko by zostać chłopem. Ale osobiście doceniam kobiety żołnierki za ambicję:) Powodzenia na kursie we Wrocku :D

Gość olejzpierwszego
pewnie sie ucieszy... a ty durna sie przejmujesz

No i co będzie jak się dowiesz od dziewczyny, że ma doświadczenie w sprawach seksu, no a poza tym jest fajną dziewczyna, ma poukładane pod sufitem, dobrze Ci się z nią rozmawia i lubisz jej towarzystwo - "słuchaj bardzo Cie lubie fajna jesteś ale masz taką przeszłość seksualną i to Cie dyskwalifikuje ????

Gość dziewica to skarb i duma