Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niecierpliwaa2

mam termin na 24 ale jakos kompletnie nic sie nie zapowiada

Polecane posty

Gość niecierpliwaa2

nawet brzuch mi sie nie obnizył lekarz kazal mi przyjść do szpitala 27 mego jak myslicie--bede tam lezec 2 tyg:O czy mi wywołaja poród?

Gość peelle
nikt Ci tego nie powie czy urodzisz w tym terminie czy nie, ale jeśli będziesz w szpitalu to po dwóch tygodniach od przewidywanego terminu wywołują poród.

Gość uzurpatorka///
Ja mam termin na 30.10 i tez mi sie zdaje ze sie nie doczekam :) Ale damy rade Pamietaj, ze to dzidzius decyduje kiedy bedzie chcial wyjsc Powodzenia

Gość hehe ja miałam termin na 4-go
i 4-go o 11 byłam na wizycie u gina, dopytywałam się lekarza jaka jest sznsa, że urodzę do końca tygodnia (to był poniedziałek i bardzo mi zależało żeby w koncu urodzić) powiedział, że nie ma żadnej gwarncji i w tej chwili nie ma żadnych oznak zbliżającego się porodu wróciłam do domu i około 12.30 zaczął odchodzić mi czop i pojawiły sie pierwsze skurcze, ale wtedy jeszcze nie wiedziałam, że rodzę;) dziecko urodziło się w końcu przez cc 5-go o 4:15 nad ranem:) zatem nie znacie dnia ani godziny, a brak objawów zbliżajacego sie porodu jeszcze niewiele znaczy...;) to może nastąpić w każdej chwili;) lekkich porodów:)

zgadzam sie z ostatnia wypowiedzia :D bylam u lekarza i powiedzial ze lipa i nie urodze umowil mnie na termin kolejnej wizyty dwa dni po terminie. w dzien terminu poszlam na ktg do szpitala, lekarz mnie zbadał i mówi ze mam isc na porodówke bo porod sie zaczal i mam już rozwarcie na "średnią dloń"

Gość balladynka32
haha u mnie to samo, w dzien terminu o 13 stej poszlam wybierac armature do łazienki, o 16 byl pierwszy sygnal, o 17 w Izbie przyjeć :)