Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paula005

na jutro ładnyyy wizerunek! jak?! pomocy dziewczynki

Polecane posty

czesc dziewczyny ;) musze wygladac jutro wyjatkowo i nie wiem co w tym kierunku zrobic. generalnie nie uchodze za brzydka ale nie jestem jakos szczegolnie szczupla, ale tez nie jakas spasiona wyjatkowo. generalnie mam ciemna urode,karnacje,wlosy b.ciemne za ramiona troszke,oczy rowniez bartdzo ciemne piwne z ciemna wyrazista oprawa,wysoka [174] nie mam pojecia jak sie ubrac,jaki makijaz bedzie odpowiedni,bizuteria,kolory zer pomyslu. moze ktoras mi cos doradzi? dodam,ze to jest luzne spotkanie mozna towarzyskie taka mala domoweczka wiec ubior nie musi byc jakis szalony. doradzicie cos?! co z wlosami? nie mam pojecia ;/

Gość magdaaaaa
wlosy krecone,praste,grzywka?!

genralnie jakies takie dziwne,ani proste ani krecone, takie powywijane xd zawsz prostuje albo okazyjnie krece lub upinam, nie lubie strasznie swojego wizerunku w prostych wiec na jakies okazje wybieram zdecydowanie krecone lub upiete. grzywke posiadam ale jesli krece to podkrecam ja tak ze jest na boku i nie widac ze w ogole amm grzywke, bo generalnie i tajk ona nie jest taka prosta.

Gość malinka88
makijaz: smokey eyes czarna kredka cien ciemno brazowy policzki roz brazowy ubior najlepiej seksowny top jeansy i szpilki wlosy slicznie pokrecone na lokowce bedzie seksownie, zalotnie i modnie :)

Gość nie bedzie zbytniej wrzawy
dopoko nie wstawisz zdjęcia

kurcze wlasnie nie mam zadnego zdjecia ewenatualnie jakies twarzy ale bardziej " artystyczne " niz jakies obiektywne bardzo.

ale ty masz 15 lat? toż to dziecko jeszcze:o

wiec rady malinki zebys byla seksowna powinnas odrzucic

owszem 15 z hakiem. ale wbrew pozorom nie jestem dzieckiem. a wygladam na duzo duzo starsza i rowniez w takim towarzystwie sie glownie obracam. nikt komu powiem ile mam lat w to nie wierzy. chce po prostu ladnie wygladac. nawet dzieci maja do tego prawo ;D

Gość magdaaaaa
oj ludzie nie wiecie nawet jak idziecie ulica ile dziewczyn o ktorych myslicie ze sa co najmniej studentkami ma po 15 lat. znam kilka dzieczyn ktore maja 15 lat a wygladaja jak nie jedna dorosla kobieta i psychicznie rowniez niczym nie odbiegaja. i bardzo mi sie to podoba. troszke sexu rowniez nie zaszkodzi ;)

Gość a mnie sie to nie podoba
dziecko przebrane za dorosłe

Gość magdaaaaa
wlasnie nie!! nie chdzi mi o typowe bahory przebrane za doroslch, tylko autentycznie bywaja takie dziewczyny ktora sa juz w tym wieku nie zwykle dojrzale psychicznie a ze przy okazjii wygladaja na starsze to sie wszytsko zgrywa. i moim zdaniem nie jest to nic zlego.

Gość a mnie sie to nie podoba
wiesz, ja mam kuzynke w wieku 16 lat, jest bardzo dojrzała psychicznie i zaradna, ale te slowa nie znacza ze paraduje w mini na szpilakch i w wyzywajacym make-up'ie. ona po prostu juz wieku 10 lat zajomwała sie małymi dziecmi, teraz wzystko w dumu potrafi zrobic, juz teraz bylaby dobra matka, lepsza niz nie jedna 30tka, ale mimo to ubiera sie tak jak na jej wiek przystalo.

Gość magdaaaaa
nie mwoei tutaj o wyzywajacej mini, chociaz wiekszosc malolat tak sie nosi. po prostu ladne ubranko czasami cos eleganckiego a nie tylko jakies dresowe bluzy i trampki.

Gość nie wiem co jest fajnego
w dobrowolnym skracanu sobie dziecinstwa. Po co dziecko ma sie ubierac elegancko? Serio nie rozumiem