Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość paranoiczka

ej dziewczyny bardzo prosze pomozcie mi ratunku

Polecane posty

Gość paranoiczka

hej prosze bardzo o pomoc ogolnie mam talent do panikowania ale moze wy mnie troszke uspokoicie nie do konca regularny ...we wrzesniu byl 17,w sierpniu 20 a lipcu 23 kochalam sie 17 czyli w pierwszy dzien krwawienia uzywajac prezerwatywy ze srodkiem plemnikobojczym,potem 8 pazdziernika.....teraz ok 15 powinnam miec okres ale nic sie nie dzieje wiec juz sie martwie.....co prawda przeziebilam sie ok 12 pazdziernika...ale mimo to bardzo sei boje se wpadlam co myslicie????czuje bol w podbrzuszu jakby jajnikow ale nie jestem pewna

Gość paranoiczka
heh dzieki.... ale tak jakos to chyba tak jest gdzie nie pojde to slysze o ciazy...a to nagle manekiny w sklepie zostaly zmienione na takie ze strojem ciazowym,a to kumpel dla zaru pyta czy w ciazy jestem...wszedzie dzieci:| zawsze bylam zabezpieczona prezerwatywa moze nie jest to najlepszy sposob antykoncepcji ale zawsze...staralm sie wyliczyc dni nieplodne.... wiec nie rozumiem co sei dzieje bede wdzieczna za odpowiedzi :***

Gość blackcat
ten ból to pewnie zbliżający się okres :) i sama mówiłaś że masz nieregularny ;) Ja miewałam wahnięcia nawet 2 tyg jak byłam przeziębiona więc te trzy dni to nie powód do paniki :)

Gość fiołek9111111
witajcie ... od jakis 4 dni mam taki dziwny sluz... jest biały i sie nie klei ... zawsze mialam taki ciagnacy sie. za tydzien mam dostac okres czy to jest zwiazane z tym? a moze infekcja... ;/? gdy polzialam był taki kwaśny ;/ wiem glupia ejstem ze to lize ale musialam sprawdzc czemu jest taki biały i nieklejący ;/

Gość paranoiczka
ej prosze piszcie cos jak myslicie..okresu dalej nie ma;(

Gość fiołek91111
a odpowiesz na moje pytanie?

Gość fiołek91111
to bylo wczoraj napisane ;]] ale ja sie na prawde boje :(( jedni pisza ze nie moge byc a inni ze jestem ... ;(( to co ja mam myslec? nie sluchach tych co mowia ze jestem? :((:(( źle sie z tym czuje ;((

Gość fiołek91111
ja nie sie kochałam... jestem dziewica ylko była palcówka ja mu tez robilam dobrze i miał wytrysk i teraz uwaznie przyeczytaj: on mial te palce we mnie jak mial wytrysk ;] druga reka trzymał penisa... potem wyciagnąl te palce i wlozyl je pod koszulke zeby wytrzec sperme ktora zostala na penisie potem sprawdzi reka czy jest mokra koszulka.. (prawa ktora mial we mnie) i ze byla mokra to wytarł reke o sucha czesc koszulki... i zanim doszedl do mojej pochwy to musiał jeszcze przedostac reke przed majtki mi sie wydaje ze sperme wytarł cała albo i nie ;] ale do tego czasu mogła wyschnac? ;P troche zawile wiec przeczytaj w skrócie.... w lewej mial penisa a prawa mi robił dobrze ;]]] potem prawa sprawdzil czy koszulka mokra ;] no i troszke była i wytarł ja o sucha czesc koszulki potem musial sie przedostac do mojej pochwy to pewne jeszcze ze wytarł troszke o majtki no i potem wlozyl palce ;] tez z prawej reki ;] tylka ta reko robił mi dobrze i jak??

Gość fiołek91111
no i dziekuje ;** więc tamci chcieli mnie zdołowac ;/ sorry ze tak duzo pisałam ale miałam kełbie we łbie ;P jeśli jeszcze cos takikego przeczytasz to wejrzyj na date ;]] ja juz nie zawracam nikomu głowy ;] czekam na okres ;]