Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bardzo ciekawy artykul

Noworodek zmarl po szczepieniu.SZOK!!!Zobaczcie tez material TVN

Polecane posty

Gość Felek Falatiozurus
Co w tym szokujacego? Szczepionki to bakterie i wirusy. Są niebezpieczne i wiadomo o tym od zawsze. Zdarzaja sie takie przypadki, dlatego szczepienia przeciw grypie nie są dobrym rozwiazaniem. Dobre sa szczepionki tylko na choroby na które uodparniaja na całe życie lub na wiele lat.

No to ze noworodek zmarl z takiego powodu to chyba szokuje...prawda?Nikt glosno nie mowi o wadach o autyzmie i wielu innych problemach!

Gość reat
Brat mojego męża po szczepionce zachorował na zapalenie opon mózgowych i zatrzymał się w rozwoju. Zupełnie zdrowe dziecko stało się upośledzone umysłowo....

Do Reat - ❤️

Gość annittaaa
Jasne, szczepionka przeciw grypie jest zła, bo nieuodprania na całe zycie... Bredzisz, człowieku. Jakby Twój dziadek czy dziecko niezaszczepiło się i zmarło z powodu powikłań pogrypowych, to byś inaczej na to patrzył.

Gość buhahaha
...Stąd spotyka się dziecięce mózgi, które zostały jakby nadgryzione albo przeżarte przez szczepionki. Sam leczyłem już takie przypadki. .... cytat -źródło -polecany wyzej artykul-lekarza homeopaty :-O

Gość buhahaha
....Do mojego gabinetu przychodzi coraz więcej dzieci, u których występują negatywne reakcje po szczepieniach. Po podaniu środków homepopatycznych przeciw tym szczepieniom następuje znaczna poprawa, co potwierdzałoby moje przypuszczenia, że dane dolegliwości są właśnie skutkiem szczepień..... :-o

Gość buhahaha
......Nawet ludzie krytycznie nastawieni do szczepień uważają szczepienie przeciw tężcowi za rozsądne posunięcie, gdyż „w trakcie zabawy zawsze może się coś przydażyć”. To przesąd, rzeczywistość bowiem wygląda zupełnie inaczej: w roku 2003 doszło w Niemczech do 42 przypadków zachorowań na tężec, z czego 5 było śmiertelnych. Wszyscy, którzy zachorowali, mieli ponad 55 lat... Tajemnicą pozostaje więc, dlaczego prześladuje się tą szczepionką małe dzieci...... tamże :-)

Gość ahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Znaczy, hodujemy dzieciaka pod kloszem.... do którego roku życia? 10? 15? Tak się chowa alergików! A homeopata to wybacz, szarlatan, a nie lekarz i wierzenie w niego to tak samo jak wystawienie tyłka z hemoroidami do TV z kaszpirowskim.

Gość buhahaha
ale skoro leczy nadgryzione mózgi to należy mu sie szacunek ? :-D

Gość łot the fak
czym u jasnej cholery są środki homeopatyczne pzreciw szepionkom?:o

Gość buhahaha
popłuczynami z fiolek po szczepionkach-z definicji :-D

Gość łot the fak
a nie skuteczniej w ramach walki ze szczepionką po prostu stłuc fiolkę? :o

Gość buhahaha
jak juz podana to po ptokach-trzeba łatać dziury w mózgu.

Gość łot the fak
też można fiolką, wsadzić przez ucho i zatkać :o

Gość rhgq4te45q45
szczepionki to najwieksza hujowizna! maluszki zaczynaja po nich chorowac, łapia alergie, to jest wiadomo, tylko oczywiscie glosno nikt o tym nic nie mowie, zadne lekarz bo wiadomo, firmy farmaceutyczne wysylaja ich na wycieczki zxa promowanie szczepionek. a wiekszosc z nich powoduje bardzo czeste skutki uboczne

Gość łot the fak
no, u mnie wycieczka spowodowała taki skutek uboczny, że mam 2 letniego synka :D

Gość tak sobie myślę
To na co można się szczepić, lub maluszka?? Na to co kiedyś? Czasy się zmieniły, środowisko i wiele innych mających wpływ na życie dzieci czynników wygląda inaczej, jest bardziej zatrute, co radzisz buhahaha ?? Sama raz zaszczepiłam się p-ko grypie i mało nie poległam. W tym roku się boję szczepić a mąż mówi - zaszczep się, ja to zrobiłem i nie byłem ani razu na zwolnieniu, a ty? ....?

Gość ciasteczko deserowe
szczepionka jest tym co sama nazwa mowi - zaszczepieniem danej choroby by organizm wiedzial jak z nia walczyc JEZELI W OGOLE ktos zachoruje na nia !! dlatego tez akurat szczepionka p. grypie jest najwieksza sciema poniewaz grypa jest jednym z najszybciej mutujacych wirusow ! i to ze dostal ktos szczepionke na jedna z setek tysiecy odmian grypy panujacej teraz nie znaczy, ze ta sama szczepionka bedzie chronila go od wiruso zmutowanej grypy w przyszlym miesiacu lub roku :O to wiedza lekarze i dlatego nie szczepia sie sami ani swoich bliskich. juz od dawna powstaja artykuly sporzadzane przez niezaleznych naukowcow, mowiace o tym, ze byc moze za niedlugo okaze sie, ze szczepionki byly i sa najwieksza zbrodnia przeciwko ludzkosci