Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no jak to jest

Szpetna twarz

Polecane posty

Gość no jak to jest

Mam brzydką twarz. Małe oczy osadzone przy ogromnym nosie. Do tego prawie białe brwi i rzęsy (zawsze musze sie malowac). Mam trądzik i niejednolity koloryt twarzy.... Reszta ciała mogłaby byc ale nie twarz. Mężczyźni zawsze zwracaja uwage pierwsze na twarz. Miałam zawsze kompleksy z tego powodu.

Gość no i co z tego wynika

Gość no jak to jest
To z tego wynika ze wszędzie sie na mnie patrza i śmieją. Mówią ale zryty ryj... wstydze sie ludzi.

Gość pociesze cie
wpisz sobie w google "progenia" mam to a mam dopiero 15 lat żuchwa wysunięta do przodu 2 cm za daleko wygladam strasznie nos mam w porzadku oczy tez ale nosze bryle - soczewek nie mogę i co ja mam powiedziec?

Gość no jak to jest
Ale najlepsze jest to że moi rodzice nie są aż tacy brzydcy... no może teraz z powodu wieku ale gdy byli młodzi byli bardzo ładni.

Gość no jak to jest
Powiedzcie czy jakis ładny facet zwróci kiedys na mnie uwage?

Gość ghjdfkjg
co do facetów - oni własnie patrzą od doły, na ciało do góry, do twarzy:O sama mam kolezanke, która od szyji w dół jest laską jak mało kto, ale twarz ma masakryczną. A i tak ma przez to swoje ciało powodzenie co do mnie - moze nie jestem jakas potwornie brzydka, ale mam okropny profil, wstdze sie go, zawsze zakrywam ten profil włosami i do tego za szeroką twarz co do ciebie - nawet brzydka osoba moze sie podobać. masz ładne ciało, punkt dla ciebie. To teraz zadbaj o siebie (nie chodzi mi o maniurkostwo, jakies pasemeczka, tipsiki itp:O), ale np zawsze ładna i dobracowana fryzura, ładne ubrania, fajny makijaz i juz kazdy na ciebie inaczej spojrzy. Znam mnóstwo dziewcvzyn, które choc sa brzydkie z twarzy to jednak mają powodzenie bo są bardzo zadbane. Brwi i rzesy maluj, trudno. Teraz kazda kobieta sie maluje, taki zywot. Trądzik, kazda przez to przechodiz:) koloryt? make up:)

Gość sdasasd
a ile masz zamiar się nad sobą rozczulać? Są kremy, leki na trądzik, jest tyle kosmetyków...a ty siedzisz i jęczysz..mało tego jeżeli sądzisz, że faceci oceniają tylko po twarzy jesteś głupia. Bo tylko plastiki tak rbią

Gość no jak to jest
Moim zdaniem pierwsze wrażenie jest najważniejsze wiec pierwsze patrzy na twarz...

Gość ile masz lat autorko

Gość uwierz mi poprostu
zadbaj o siebie. to juz połowa efektu!!

Gość no jak to jest
Dbam o siebie. Myje włosy co dziennie bo nie wyjde z nawet lekko tłustymi, maluje sie i ładnie ubieram ale to nie odwraca uwagi od twarzy.

Gość yioiu
mam podobnie zalamac sie można

Gość no jak to jest
Nie raz juz chciałam sie zabic z tego powodu...

Gość ja6
ale wy jestescie poryci!! musicie uwierzyć w siebie i to połowa sukcesu a drugie pół to zadbany wygląd..najpierw zgłoście sie do psychologa zeby pomógł wam uweirzyć w siebie i abyście zaakceptowały sie takimi jakimi jesteście..a faceci?? to zalezy od nich czy wola jakies puste lale z makijażem półtonowym i z żebrami na wieszchu czy tez wolą troche mniej urodziwe kobiety które pokochają za osobowosc i zaakceptują wady:)