Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eveline1

do facetów-wypowiedzcie sie czy naprawde mozecie pokochac kobiete

Polecane posty

1000 dnii hmm ciekawa teoria.... dlugo nad tym myslales? hmmm:) juz sie tak nie denerwuj.... :Pzakochasz sie kiedys to zmienisz zdanie....D

To żart. Po prostu twoje rady mnie ubawiły. :D Konkretnie , post z 22:11. ;) Daruj sobie na przyszłość. --> Złośliwa.. {1000 dni-->tak samo mysle o facetach }:classic_cool: Tak trzymaj. :classic_cool:

1000 dni... cos Ci powiem mnie tez bardzo ktos zranil... i nietety byl to facet i generalnie tez zalozylam sobie ze mnie juz nikt nie skrzywdzi... ale to nie powod zeby o kazdym facecie tak zle mowic jak TY o kobietach....

1000 dni Twoja wola.... przykre to ze jestes tak zraniony..Ale ja ci zycze zebys kiedys jescze byl sczesliwy z kobieta.... uwierz nie wszytkie jestesmy zle.... :(

--->Nieważne. I tak już żadnej nie zaufam ani żadnej nie będę szanował ani kochał hmmmm nie znasz mnie jestem kobieta... i nie szanujesz mnie ( biorac pod uwage to co napisales) dlaczego?

Nad sobą... a niby po co miałbym to robić ? Jest ok. Nic nie trza zmieniać. Więc po co w sobie coś zmieniać ? Nie kumam.

-->1000 dni Wiesz... mojego kolegę pogryzła wiewiórka w łazienkach(taki park we Warszawie) Nic nie mówił o zmianie podejścia do wiewiórek. Nadal je dokarmia. Wydaje mi się że twoje uprzedzenie do kobiet wynika z tego samego. Nie rozumiesz ich natury. Czasem gryzą ot i tyle. :P

Faceci w tych czasach za duzo wymagaja za mało oferują } Mam to no wiesz gdzie, nic nie wymagam i nic nie oferuję(chyba że kiedys zlecę ze schodów.) :o

Myrevin - nie pisałam rad, tylko to co mi się przytrafiło odnośnie dyskusji. Jesteś zgorzkniały to Twoja sprawa.

1000 dni.. hmmm ok... nie wazne ale wiesz co zastanawiam sie co takiego musialo sie wydarzyc ze masz takie zdanie... oczywiscie to Twoja sprawa ale nie wiem .. albo Ty jetses bardzo wrazliwy albie naprawde spotkales"zla kobiete" Pozdrawiam Cie i zycze sczescia:)

1000 dni ja nawet nie myslalam zebys opowiadal co sie wydarzylo...jedno jest pewne przykro mi ze cos takiego cie spotkalo..... ot co;(

Jesteś zgorzkniały to Twoja sprawa.} :D To nie sprawa.. doświadczenie i oczywiście każdy ma inne. :P

Może.... :P Jak jestem trzeźwy.. nie chce mi się tego tłumaczyć. Jak pijany... a kogo to kurwa interesuje co ja bym miał powiedzieć ? :P

Gość a wy ciagle machacie do siebie
jestem ciekawa dlaczego np taki Myrvin jest teraz taki zgorzkniały, czy nie ma dla takich juz ratunku? :O Cos mu nie wyszlo, ale nie jemu jednemu.

Gość owszem owszem
zauważam, że w każdym związku jedna strona kocha bardziej i w sposób bardziej pełny, i ta strona ma gorzej, a po jakimś czasie ta bardziej kochająca osoba jest krzywdzona pytasz czy faceci potrafią kochać i nie zdradzać Owszem, POTRAFIĄ KOCHAĆ I NIE ZDRADZAĆ ale niestety, wtedy zwykle trafiają na kobietę która mniej kocha, wykorzystuje, i zdradza, bardzo zdradza i oszukuje a tacy faceci często dalej kochają , wybaczają i czekają wiernie na powrót złej niewiernej żony lub tacy faceci bardzo zranieni starają się zmienić w złym kierunku i sami stają się cynicznymi egoistycznymi krzywdzicielami innych kobiet....i tak zło rodzi zło, nie każdy mężczyzna jest na tyle silny aby obronić siebie przed złem gdy zostanie skrzywdzony (dotyczy to też kobiet) są tacy faceci którzy kochają i pozostają wierni, znam takich i są to bardzo fajni i atrakcyjni faceci, a teraz nieszczęśliwi bo ich żony to najgorszy rodzaj kobiet - nie pytajcie skąd ich znam bo to wynika z moich zajęć z których tu nie będę się spowiadać. W każdym razie istnienie takich mężczyzn wśród osobników płci męskiej, przywróciło mi wiarę w mężczyzn, dziś wiem że i mężczyźni są różni, niektórzy potrafią kochać i mają zasady i nie zdradzają.

Gość gość
dziś nie ma kobiet tylko samice i to samcze samice