Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy myslicie ze taki plasz

Czy myślicie, że taki płaszcz Vila jest ok na zimę? czy za cienki?

Polecane posty

Gość kasia2020
Zima stanowczo nie. Jednak taka jesień to ok.

To zależy w którym regionie Polski mieszkasz :) Ja jestem ze Szczecina i ostatnią zimę przechodziłam w skórzanym płaszczu. Śnieg i mróz był może przez dwa tyg. Zazwyczaj zimy mamy deszczowo-sztormowe. Moja kumpela całą poprzedni sezon zimowy chodziła w podobnym. Tak, więc...

e to szkoda :( szukam takiego, tyle, że właśnie na zimę. Ale chyba jeszcze mały wybór. Trzeba czekać do listopada lub grudnia. Mieszkam w krainie wielkich mrozów na wschodzie Polski ;) szkoda, że na allegro nie można pomacać ;) płaszcza, zwłaszcza, że pewnie kupię przez Internet, bo u mnie w mieście mało sklepów i mały wybór.

właśnie mi tez się bardzo podoba, krój jest idealny :) ale myślę, że gdyby był grubszy to cena by byla wyższa:O a Wy jak myślicie ;)

Gość czt myslicie ze taki plasz

Gość jiohihbgug
kapusniak - no zobacz jkl ludzie róznie odczuwają - ja też jestem ze Szczecina a jednak stwaim na grube płaszcze i kurtki puchowe - a Ty gorąca dziewczyna jesteś :) Albo młodsza sporo - wtedy mi tez było gorąco :) A płaszczyk bardzo ładny ale stanowczo za cienki na zimę, niestety.

Gość pyrusia
Płaszczyk jest na podszewce, więc na zimę jak najbardziej. Materiał też raczej grubszy(po zdjęciu wnioskuję) Ja mam podobny(inny fason) i zamierzam w nim w zimie chodzić. na razie (10-15 stopni) jest mi w nim za ciepło:)

:) Młodzieniaszkem raczej już nie jestem, przekroczyłam 40. Mam skalę porównawczą. Kilka lat temu, przez 3 lata mieszkałam na południu Polski. Tam rzeczywiście zimą marzłam. Na tę okazję specjalnie zakupiłam kożuch, tak mi było zimno. Ale wróciłam do Szczecina i kożuch powędrował na Allegro.