Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myslalamze padne

Brak słów na pierdzących w stołki urzędasów!!!

Polecane posty

Gość myslalamze padne

Ostatnio znajoma opowiadała mi następujaca historię: młode małżeństwo, żona w ciąży, mąż krótko przed porodem trafia do aresztu na pół roku za wystawienie fałszywego zaświadczenia o zarobkach. Rodzi sie dziecko, matka idzie do gminy, po becikowe i chce zlozyc wniosek na rodzinne. pani w gminie mowi,ze rodzinne jej sie nie nalezy,bo maz duzo zarabial i przekrocza limit. Zona informuje sie w inneh gminie i tam mowia,ze jesli maz jest w areszcie, to nie liczy sie go jako czlonek rodziny i nalezy jej sie rodzinne. idzie jeszcze raz do owej urzedniczki i przedstawia argumenty,tamta nadal obstaje przy swoim, żona mając odpowiednie przepisy na poparcie swojej racji idzie do wojta z prosba o pomoc w wyjasnieniu sprawy. na drugi dzien, po wizycie u wojta dzwoni owa pani urzedniczka i mowi,ze prosi zonę o zlozenie wniosku bo JEDNAK nalezy jej sie rodzinne!!!!!żona jedzie do gminy, panie bardzo milusie, och i ach....a tłumaczenie ich jakie: ŻE ONA NIE JEST NA BIEŻĄCO W TYCH PRZEPISACH!!!!!!???? to ja sie pytam, co ona tam robi, skoro nie zna jednej jedynej ustawy jaka ją obowiązuje????? Przepraszam tych co znają swoje za generalizowanie sprawy, ale zagotowało się we mnie, bo tym sposobem odesłała pewnie z kwitkiem nie jedna osobę!!!!

Gość myslalamze padne
tyle,ze ten kryminalista zarabiał 5000 brutto i dosyć oddał państwu

Gość myslalamze padne
hgdsgsgds, a na taką pania urzedniczke nie szkoda ci podatkow??? ja juz wole swoje oddac na to dziecko, bo ono nikomu i nie nie jest winne

Gość iżabelkaaaa
kryminalista to ten , co ma na koncie rozboej, kradzieże, włamania, gwałty, zastraszania i morderstwa barany jedne , a nie człowiek, który coś tam zatuszował....takich najlepiej na pół roku do pierdla, a bandziory na wolności chodzą !

Gość myslalamze padne
znam osobę, ktora ma 1,5 milona dlugu w zusach ,urzedzie skarbowym, z tego 500 tys to wyludzone roznej masci kredyty, i co ???spokojnie siedzi sobie w domu i kantuje wszystko i wszystkich na kazdym kroku!!!a jakim cudem jeszcze nie siedzi?bo stac go na adwokata, ktory zalatwil mu 5000 grzywny w wyroku i zakaz prowadzenia dzialalnosci, a to 5000 to na naprawienie szkody...i takim nic nie zrobia

Gość myslalamze padne
glen b, nie doczytales, on ma PÓŁTORA MILONA DŁUGU!!! to jets gość dopiero, co okrada wszystkich na około...