Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

Gość jestem po matce Ukrainką
i powiem Wam, że głupia ta dyskusja jak cholera :o Nie widzę jakiejś wielkiej różnicy między Polkami a Ukrainkami jeśli chodzi o urodę i "cnotliwość" :o

Gość hhhhhhhh
taaa,a wy to nie macie nienawiści do kobiet:D:D

>> z tobą nie będę gadac Nie dość, że dziwka, to jeszcze głupia :o Mówi się "z tobą nie będę gadała", bezokolicznik jest tutaj użyty niewłaściwie 🖐️

Gość hhhhhhhh
od dziwek to sobie mamusię wyzywaj

Niech mi ktoś wskaże w którym miejscu zieję nienawiścią do facetów i w którym poście? Czekam na odp :D Z głupoty ludzkiej się śmieję i nie ważne, czy facet, czy kobta ją przejawia :P

a ja twardo stoje na stanowisku, że sa wierniejsze, wychowane skoromnie, wpojone twarde zasady mralne a polki, szczegolnie takie krzykliwe rozwrzeszczane lalunie od malego rozpieszzcane przez starych sa najgorsze i nie do wytrzymania, i maja przewalone we lbie, kosmiczne wymagania a same sa obibokami, dla ktrych jedynym zajeciem sa ploty solara, zdradzanie, dawanie dupy za kiblem i duzo innych tępych zajec a glupi maz mysli, ze ma kochajaca żone..

Gość hhhhhhhh
no nie wiem,ja tych porządnych nie znam,pochowali się gdzieś?:O wyłazić:O

wujek1986ua - kretynie , nie splonelam poprostu nie chce mi sie twoich wypocin czytac , mam ciekawsze zajecia np dlubanie w nosie a ty siedz tu dalej i zachwycaj sie ruskimi lochami buhaha nacpales sie chyba dziadu ze tak powiem a pracowac nad soba nie musze bo adoratorow mam wiecej niz ty wlosow na tym pustym lbie ograniczony napalencu

Gość hhhhhhhh
matko,jacy wy jesteście cudni:D własne dane statystyczne,no no:D ok,trzymajcie się skrzywdzeni biedacy🖐️ może jakaś ruska was przygarnie

a taka ukrainka czy rosjanka jest chciazby od malego nauczona ciezkiej pracy bo to sa biedne kraje w porownaniu do nas i tam sa wychowywane ze najwazniejsza jest milosc, rodzina a nie ,,maz miec meza ktory ma wiecej pegi'' facet co jezdzi maluchem - nara, nie daje kasy na iuchy kosmetyki nie placi za mieszkanie wylacznie sam , nara..ogarnijcie sie , faceci w koncu przejzdza na oczy, a internet tylko im to bedzie ulatwial coraz bardziej

Ja też stąd idę. Tylko powysyłam linka do tego tematu znajomym. Niech się ludziska też pośmieją.... Kto tu zieje nienawiścią? Kto nazywa polskie kobiety kurwami i wyzywa od najgorszych? Ja?

nerwy puszczają widać :D Typowa domena Polek, krzykliwe , zwistne, wredne, mamy tu tego doskonały obrazek :D Na ulicy w autobusie, wiekszosc geby tak nadete i niemile ze az czasem strach podchodzic..a na litwie tankowanie czy obiad w knajpie sama przyjemnosc za ladą istne anioły w kobiecym ciele, kazda sliczne oczy, usmiech, wesola... a u nas buraczydla albo tępe solary

ja też powysylam i to rozreklamuje na meskich forach niech 2 razy pomyla zanim sie ożenią :D bo wlasna żona bedzie ich codziennie tluc garem po glowie, i żeby tylko na garze sie skonczyło :D

wujek1986ua a ja twardo stoje na stanowisku, że sa wierniejsze, wychowane skoromnie, buhaha a ciekawe czy znales chociaz jedna osobiscie ,bo a tak i musze cie rozczarowac - ktos ci makaron na uszy nakrecil ale nie ma to jak wrzucic wszystkich do jednego worka !

wyszłam --- o nienawiści to było ogólne stwierdzenie które można właśnie wyczytać powyżej nikt mi się z polkami tak jak wujkowi zadawać nie każe a was to wyraźnie boli

Znam osobiście jedna, powiem Ci wiecej jutro sie z nia widze :) na Litwie znam dwie kolejne :) i naprawde zawsze jak koncze z nimis potkanie na polki bierze mnie obrzydzenie masz racje prawiczek 1987 wiekszosc to przeorane dupska mowiac kolokwialnie, ktore teraz zgrywaja swiete bo im ktos prawde wytknal jakie sa.. na ukrainie czy rosji czy bialorusi wiele slicznych cudownych dziewic

Gość a skąd to wiesz
seks analny, czego na pewno nie mialy ukrainki albo rosjanki :D badania prowadziłeś?:D pytałes wszystkie ukrainki czy je ktos walił w dupe?;) nawet niezła prowokacja,dobiła już do czwartej strony:classic_cool:

Gość a skąd to wiesz
wow,do piątej:classic_cool:

a no boli, bo kto bedzie robił na nie jak polacy sie ożenia ze wschodnimi sasiadkami ? same sie do roboty nie wezma bo za leniwe przecież sa :D w naszym kraju panuje durne przekonanie ze facet ma kobiete utrzymywac adorowac wszytsko kupować, a do roboty byscie sie wziely lenie, a nie liczyc na bogatego meza i latwe życie.. do roboty :D duzo rosjanek dba o siebie, konczy po 2 kierunki studiow, sa zawsze zadbane, sliczne..nawet popatrzecie sobie na zdjecia 30 czy nawet 40 lat wogole nie wygladaja na tle a u nas.. rupiecie.. ale trzeba cos ze soba zrobic, ruszyć dupsko z fotela drogie panie zainwestowac w ubior, perfumy, ! a nie wyzywac rodakow, kiedy samej sie wyglada jak ubrana w wór pokutny :D

Gość a skąd to wiesz
jebią mi się te wszystkie nicki,wujek to ten co lubi grube?:O

esli naprawde uwazasz ze kogokolwiek rusza to czy sie jebiesz z ruskami czy innymi dupodajkami to naprawde masz nasrane tacy jestescie zajebisci poprostu ze szkoda gadac , jak ci sie w polsce niepodoba to wypierdalaj i po sprawie po huj tu siedzisz i obrazasz kobiety ktorych wogole nie znasz za kogo sie uwazasz chlopie wogole ?!

ja osobiście znam dwe, słownie DWIE zadbane polki, ktorym do takich ukrainek czy litwinek nie brakuje, dziwnym tarfem jednak mieszkaja niedaleko granicy może to dlatego :) no nic ide spać trzymajcie sie... P.S Zlośliwa nie wiem czy ty mnie tam lubisz czy nie ale możesz byc pewna, że inteligencja to sie wsrod swoich rodaczek wyrozniasz w wielu tematach to widać

Gość a skąd to wiesz
wujek,czy któraś z tych dwóch to twoja mama?:classic_cool:

Gość a skąd to wiesz
czemu już nie lubisz grubych?:D to jakas gruba cie tak sponiewierała że co tak odbiło?:D grube są wredne:D