Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

a ja nie złosnico wrrrrrrrrrr pracuję z dwoma jedna jest piękna a druga przepiękna :D:D z rosjanką też pracowałem i była chodzącym ideałem urody ale była zajęta

no wlaśnie na rosjanki najlepiej polować jak mlodziiutkie sa bo poznij szybko takie skarby sa zajmowane..choć jak jestem na takej stronie ruskiej gdzie szukaja mezow to az mnie sciska..ile slicznych rosjanek jest biednych samotnych a my tu sie musimy użerać ....

a polek i gajnych i .slicznych nie ma , a jesli sa jakies unikaty... to daaaaaawno zajete i szzcesliwe wiec trzeba szukac w rosji, po co jakies polsrodki stosować

Gość a skąd to wiesz
ok,pominąłeś moje pytanie?:( czy 100-kilowe monstrum które posuwałeś nie zrobiło ci nigdy krzywdy w trakcie seksu?:classic_cool:

Jadę, jadę :D :D :D Zdradzające nacje? Wy już chyba na głowy upadliście do reszty. To są całe nacje, które zdradzają :D Nie ma to jak spotkać 3 osoby z danego kraju i oceniać kilkadziesiąt milionów :P Za przeproszeniem, pieprzyta głupoty :P Poza tym ja wcale nie twierdzę, że Polacy dużo zdradzają.

hahaha a co do tego linka na drugiej stroni tematu tego ze niby obcokrajowcy uznali ze polki ladniejsze od rosjanek . hahah ladni obcokrajowcy.. Rado, Rade, jakas marzena, hahahha nie plecce bzdur ze obcokrajowcy jak polacy po angielsku sie rozpisali buahahhahhaa pewnie nigdy nie byli na wschodzie :D

Gość a skąd to wiesz
ej,odpowiedz:O

Nie nie zrobilo na sczescie, teraz posuwa je moj kumpel haha i jescze sie tym lansuje po osiedlu..a niestey jak kiedys mus ie pokaże z moja nowa dziewczyna z rosji albo litwy to padnie na morde , :D

w p[olsce gdzie kraj coraz bardziej zalewaja wiejskie potupaje, remizy jacys edukatorzy seksualni o dziewice o dziewczyne wartosciowa coraz trudniej... czasem mysle, ze pomysl jakiejs miniter zeby zakazać prawnie skesu przed 18stka nie byl wcale taki glupi, choc nie popieram oszolomstwa .......ale cos w tym bylo moze dzieki temu polki przestaly by sie takl okrutnie puszczac od najjmlodszych lat ?

Gość a skąd to wiesz
pewnie same ze sobą:classic_cool:

ze starymi menelami spod gs też.nie ma reguly, bl nawet artykul o jakiejs lasce co wazyla 120 kg i ganiala nago facetow aby sie z nia ruchali...jak nie chcieli to ich biła :D czytalem w gazecie jakiejs we wrzesniu rzecz dziala sie na slasku bodajrze :D

Gość a skąd to wiesz
to jak już poznasz jakąś ruską to się nie przyznawaj ze wcześniej pieprzyłeś słonice:O bo się porzyga:O

Czyli jednak z Polakami. Bingo, zgadłeś :D Więc teraz mały wysiłek umysłowy i do jakich wniosków dojdziemy wspólnie (na szczęście tylko do wniosków): że tak samo się Polki puszczają, jak i Polacy.

Gość a skąd to wiesz
a polacy pieprzą słonice:D:D

najpierw ida do wyra bo maja chcice, a potem oskarzaja o gwalt.. osttanio faceta sad uniewinnil bodajze insruktora jazdy, w 2006 kursantce zachcialo sieruchac w 2008 nagle sobie przypomniala ze kasy nie ma i ze moze warto oskarzyc instruktorka o gwalt...i go oskarzyla na sczescie sad nie dal wiary

przesadzasz wujek z tym puszczaniem się ale że są polki niemiłe pojechane same nie wiedzą czego chcą i frustratki mające o coś pretensję do facetów to fakt no i uroda :D:D

Gość słowianka ze wschodu
żenujący topik prowadzącego zostawmy go niech myśli swoje, niech szuka szczęścia na wschodzie, w końcu tam Słowianki są inne :) hahahahahahahahaha a że nie są to niech się dopiero przekona dajmy żyć w błogiej nieświadomości apel końcowy: zero odpowiedzi do topiku - czyli bojkot SŁOWIANEK :)

wez nie obrzydzaj bo araz tu żygne temat jest o slicznych kobietach ze wschodu ktore maja sliczne pachnace chetne cipeczki na seks z mezem, a nie jakies opasłe śmierdziele co daja kazdemu na rweirze tylez mojej strony off topa konczymy temat grubych bab i kaszalotow

"Ale polki prowokuja,. zachowuja sie jak ladacznice" :D:D:D:D A wy myślicie tylko penisem i nie możecie się powstrzymać, żeby nie skorzystać? Naprawdę jak przelecisz kobietę, bo Ci się nachyliła, to jej wina, czy Twoja? Zobacz, w końcu to Ty włożyłeś jej pena, a nie ona Tobie :classic_cool:

Gość a skąd to wiesz
ale ty miałes więcej słonic:O smierdziały?:O nie brzydziłeś się ? ja bym się brzydziła faceta po słonicy:O