Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wujek1986ua

Rosjanki,Ukrainki,Białorusinli,Litwinki to najcudowniejsze kobiety na świecie

Polecane posty

Gość StrzelecW
Wróciłem z pięknej Ukrainy :) ah jakie te kobiety są śliczne, coś niesamowitego a ile w nich uczucia kobiecości tego czegoś czego naszym kobietom niestety brakuje, także Panowie, na żonę albo kochankę tylko kobietki ze wschodu.

Gość jestem żelazkiem
wujek1986ua i niestety rzadko ktora polka im doruwnuje Jak już dorównuje pierwsze to "ó" o z kreską , wróć się do szkoły może przejdą ci frustracje imbecylu:P Polki nie znoszą tumanów ot co i kolega się oburzył:D Polki z dużej litery cymbale , na marginesie twoja mama też jest Polką i wstydzi się pewnie biedna kobieta za ciebie.

Gość gość
wszystkie Słowianki są najukochańsze

Gość gość
AKURAT BZDURA :)

Gość gość
Polki przy kobietach ze wschodniej Europy i Azji wypadają nie ciekawie kiepsko

Gość Twój
Morda niedobitki... Jak wam się nie podoba to w drogę a nie tutaj się żalicie.

Gość gość
przestańcie z tym samozachwalaniem ukraińskie k***y

Gość gość
no ja znam takiego frajera co się ochajtał z ukrainką , waliła go równo po rogach a oficjalnie przestawienie jaka to zakochana i miła

Gość gość
Ruskie daja duupy za pol darmo kazdemu kto sie nawinie, wiec robia sobie taka reklame :P:D

Gość gość
Kolega mial Bialorusinke czy Ukrainke kiedys,byla ladna, ale ze piekna, to bym nie powiedziala. Poznal ja , gdy byla na wakacjach w Polsce. Potem pojechal do niej, poznal rodzicow itp. Chlopak byla strasznie zakochany. Po paru miesiacach ona przyjechala do Polski. Spodziewala sie, ze on bedzie ja utrzymywac itp, ale kolega byl tylko studentem mieszkajacym w akademiku. wiec panna go olala.

Gość Łukasz KK
Mój sąsiad ma żonę Ukrainkę a drugi Litwinkę. Takie laski że aż miło popatrzeć. Polki im nie dorastają do pięt, no chyba że nieliczne wyjątki np. moja Klaudia.

Gość gość
Sciema litwinki na Polaków nie lecą bo mają Polako fobie i obrzydzenie do Polaków , litwinki to rasa bałtycka a nie słowiańska i się slowianami brzydza bo baltowie to coś jak tacy bardziej pospolici germanie , a po drugie Litwa jest bogatsza od polski , nie spominajac ze litwinki to najwyższe kobiety w Europie więc polskie karyple mogą pomarzyć , z resztą większość tych pochwalnych wpisów to sciema nawet litwinki pewnie na oczy nie widzieli i myślą ze biedna i zapuszczona a typowa litwinka jest dużo bardziej wyemancypowana od Polki

Gość gość
Ukrainki może i z biedy sa dobre ale rosjanki to agresywne kobiety , pracowałam w niemczech i kolega Rosjanin mnie zaprowadził na rosyjska dyskotekę , jedną Rosjanka drugiej jak pochlaly złamała nos , a była rosyjskiego kumpla zdradzala go z markonaczykiem z pracy , więc nie p rzesadzajcie z tą wspanialoscia rosjanek bo mają więcej za uszami niż Polki

Gość gość
Inna historia to że Rosjanka chciała złapać bogatego Niemca na dziecko i co ? Powiedział ze i tak z nią nie będzie to usunęła ciąże w 5 miesiącu psychopatka

Gość gość
Znam jeszcze historię pewnego greka mieszkającego w niemczech , był z Rosjanka , zdradziła go na początku znajomości ale jej wybaczyl , mniejsza z tym , mimo tego ze dał jej druga szansę ona flirtowala z innymi np jak jechali w berlińskim metrze mizdrzyla się do innych żeby wywolac u niego zazdrość , ale to jeszcze nie jest punkt kulminacyjny całej historii , kiedyś jego koleżanka z pracy z resztą polka przysłała mu SMS dotyczący pracy , a ta Rosjanka to przeczytała stwierdziła że to ON JA ZDRADZA I złamała mu nos w nocy jak spał , poprostu on spał a ona przywalila mu w twarz czymś twardym bo uroila sobie ze ja zdradza choć to ona go zdradzala , z całej historii podsumował jedynie ze umiała gotować

Gość gość
Ale to nie koniec mieszkam w regionie Niemiec gdzie jest dużo Rosjan więc nasunela mi się jeszcze jedna historia , mam sąsiada Niemca bogatego z resztą i on właśnie jest z Rosjanka i co ? Patologia on ja może zdradzać za przyzwoleniem pod warunkiem ze ona ja będzie utrzymywał i sponsorowal więc powiem tak , nie wiem jakie sa ukrainki ale rosjanki to ciężka patologia

Gość gość
Pracowałem w Londynie na fabryce i w uk jest dużo litwinek :D nie są to jakoś specjalnie interesujące kobiety mam na myśli to ze otwarcie gardzą Polakami i są strasznie wysokie jak ktoś wcześniej spomnial. ......no i taka litwinka ma bardziej urodę zbliżoną do .... nie wiadomo czego nie wyglądają jak Polki albo ukrainki , maja takie dziwne podłużne kwadratowe twarze i duże zeby

Gość gość
Wogole to jakaś bajka ze litwinki tak lgna do Polaków , wręcz przeciwnie litwinki sa bardzo wrogo nastawione do Polaków jako Słowian których baltowie maja za gorszych , no i na Litwie jest dużo wytaulowanych dziewczyn z tatuazami i różowymi włosami ,...... Litwa to nie taka bieda i zacofanie jak Ukraina..... no i litewskie kobiety sa bardzo msciwe w uk Litwini cały czas knuja przeciw Polakom a litwskie dziewczyny dogryza polskim ....

Gość gość
Znam Polaka urodzonego na Białorusi i mówi że Polacy nie doceniają Polek wcale , mówi że na Białorusi kobiety chcą żeby facet dużo zarabiał a same nie chce iść do pracy i często robią awantury o pieniądze , mówił też ze ich ulubione zajęcie to lazenie po centrach handlowych , powiedział ze sielanka trwa 4 lata a później ciągle kłamstwa