Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

to juz jest koniec,moge juz iść,jestem wolna...

Polecane posty

wiesz co komiczne Ciebie to moze bawi ale mnie nie ... a obciagnac to ja jemu moge ale nie teraz kiedy jestesmy w takich a nie innych relacjach bo wykorzystywac sie nie dam nie jestem do obciagania a do kochania ,moze i banalne ale ... prawdziwe

wiedzialam ze o to zapytasz :P a zgadnij co robie?cos co jest zdecydowanie niepoprawnie politycznie oraz dozwolone do lat 45 z uwagi na wielka szkodliwosc zdrowia :D

"nie jestem do obciagania a do kochania ,moze i banalne ale ... prawdziwe " ale to mozna połączyc... obciągnij dla wlasnej a nie dla jego przyjemnosci

"a zgadnij co robie?cos co jest zdecydowanie niepoprawnie politycznie oraz dozwolone do lat 45 z uwagi na wielka szkodliwosc zdrowia" palisz fajki Ty niegrzeczna małolato?? :D

Gość zws
komis? a co ty tu robisz o tej porze?

taaa wskocz do wyra dla wlasnej przyjemnosci jakby mi na nim niezalezalo to bym i moze to zrobila choc desperatka nie jestem a palic nie pale w pokoju u mnie nie mozna ,jakby sie dowiedzieli żem w pokoju jaram to by mnie zabili :P prawiczek o jeny chlopie ... idz po wino do sklpeu za 2 zl i nie wracaj plisss... ok? i co z tego?kto jest bez grzechu niechaj 1 rzuci kamien ...

Gość zws
a wy dziewczyny skoro juz takie macie podejscie do sprawy to dlaczego zwyczajnie, serdecznie nie porozmawiacie z tymiz facetami exami in spe? :) czasami warto wywalic wszystko co sie mysli. szczegolnie jest za 5 minut mysli sie co innego.

lubiles mnie bo bylam dziwica a jak nia nie jestem to juz nie? no daj spokoj ,jak raz tak zrobilam to nieznczy ze 2 raz tak zrobie czlowiek na bledach sie uczy a na Mojego Ł... moglabym czekac i czekac nawet rok z wyrkiem ,z jego charakterem byloby to calkiem mozliwe :)

zws wrocilem ze sztywnej imprezki... byli tam sami ludzie cierpiacy na PSD i nie wpisywalismy sie w klimat :D:D:D dlatego siedze teraz, ogladam canal +, otworzylem kobiecie jakas rjoja'e sam pije whisky i jest fajnie... a co Ty tu robisz?

zws myslisz ze nie probowalam?raz sie wkurzylam poszlam do niego do pokoju po 1 w nocy i pow ze dopoki ze mna nie pogada normalnie to nie wyjde ,meczylam go chyba z pol godziny ale ten nic jak z kamienia wiec wypalilam jemu co o tym wszytskim mysle tj ze sie mna bawi bo najpierw caluje potem olewa i tak w kolko a kiedy ja juz go odposzczam i olewam to sam przylazi i zaczyna wszytsko od nowa a ten wielce obraozny pan zapytal czy naprawde tak uwazam ,ja na to ze i owszem tak uwazam ,skomentowal to tak"jesli uwazasz sie Toba bawie ,nie bede Cie juz calowal ani dotykal" myslalam ze chuj mnie strzeli .Albo najlpeszy bylo to ze nieodzywal sie do mnie 3 dni bo go po gebie strzelilam po tym jak mnie po tylku macal i szczypal :O

niewyrzyty parwiczku a wes sie odwal odemnie sam jestes niestabilny emocjonalnie .mozesz sie smiac jak mnie czytasz bynajmniej mam to w dupie aczkolwiek radze najpierw abys poczytal swoje wypowiedzi odnosnie dziewictwa i zastanowil sie jak to wyglada a wyglada dosc nieciekawie juz nie bede pisala jak bo mnie Ciebie zal jest a histreyczka nie jestem i nie histeryzuje a poprostu zal mi jest czegos cosie konczy mimo ze czasem bylo zle a czasem dobrze ... wszak wolny kraj i moge pisac co chce a jak ci sie nie podoba to kurwa tego nie czytaj ok? rozumiesz?

Gość zws
komis ja prawie nigdy o tej porze nie spie troche czytam troche pracuje tez po rodzaju imprezy ale dosc udanej :) myslalam, ze zrobili dzis noc otwarta na silowni :) zawsze o tej porze mniej wiecej zagladam tu do barbarzyncy z miekkim sercem (topik)

a My mamy "beke" :O jak czytamy Twoje wypowiedzi wiec daruj sobie ok? jestem i zawsze beda ta sama mexx ktora zawsze idzie do przodu mimo ze ktos rzuca pod nogi klody ,zawsze bede siala sie ze swojej klopoty i z ludzi ale do jasnej cholery kazdy ma prawo sie zakochac i miec zly dzien a Tobie i innym nic do tego ,nie pasuje nie czytaj i sie nie udzielaj a jesli chcesz dowalic mi zeby sie dowartosciowac to prosze bardzo ,smialo lubie pomagac innym .na mnie to nie robi żadnego wrazenia

"myslalam ze ch*j mnie strzeli .Albo najlpeszy bylo to ze nieodzywal sie do mnie 3 dni bo go po gebie strzelilam po tym jak mnie po tylku macal i szczypal " chuj moze strzelic co najwyzej faceta :D a co do strzelania po pysku - radzilbym z tym uwazac.. skoro chcialas, zeby Cie macał ( a chcialas) to ta snakcja jest niedpuszczalna

Gość zws
skoro chcialas, zeby Cie macał ( a chcialas) to ta snakcja jest niedpuszczalna :D:D:D komiczne to byl rodzaj gry w dotyk , facet mial zrobic nastepny ruch a nie zalapal

komiczne o to chodzi ze nie chciałam i pow ze jesli jeszcze raz to zrobi to go strzele ,myslal ze zartowalam wiec jak zrobil to jesce raz to sie przekonal ze to nie byl zarcik zarcik :D nie moja wina ...sam tego chcial :D

sie zakochiwales?czyli bylo to czesto gesto wiec nie porownuj .Żadko sie zakochuje i to az tak ,ostatni raz bylam jakies 2 lata temu ... owszem w miedzy czasie byly jakies zauroczenia ale trwaly kilka dni i nie rozpaczalam .

nie no dzieki wiesz... jestes juz ktoras z kolei osoba ktora pisze/mowi mi ze jak na swoj mlody wiek mam nadwyraz dobrze pokladane w glowie i wiem czego chce oraz takie tam bla bla bla ale ja tak nie chce ,nie chce czyms marwtic ,brac do tej porypanej makowki chce sie bawic i miec wsztsko w dupie ,dopiki tego chuja nie poznalam wszytsko bylo ok zycie piekniejsze ... widac uczucie zmnienia ludzi ,glupie sie od tego jaki moral?byc wredna wyrachowana suka ,nie angazowac sie uczuciowo a uprawiac sex dla samej przyjemnosci oooo :D

prawiczek - dyskutujesz z nami jak uczen gimnazjum z pilotami z NASA... Ty nam piszesz o swoich fantazjach na temat rzeczywistosci a my o przezyciach... idz na forum www. nigdynieruchalem.pl i tam pogadaj

Gość zws
www. nigdynieruchalem.pl :D:D:D www.ciaglemamnadziejealecorazbardziejmglista.pl