Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ItsOnlyMexx_20

to juz jest koniec,moge juz iść,jestem wolna...

Polecane posty

Gość zws
facet zrobil ten jeden błąd, ze nie wyczul punktu g ano nie wyczul :) i znowu mamy w temacie samolot

nie dziekuje zostane jednak przy seksie :O dziecinny jeszcze jestes wiesz? narkotyki owszem bralam ale mnie nie pocoagaja ,nie daja przyjemnosci ,balowanie? impreza jak impreza lubie dobrze sie zabawic ale tymi rzcezami nie zastapisz seksu ,bliskosci drugiego czlowieka a szcegolnie kiedy seks jest polaczony z uczuciem

nie,facet myslal ze moze mnie obmacac a potem olac a ja zabawka nie jestem :P choc...czy ja wiem jakby doszedl do pkt g pewnie i bym nie strzelila po gebie ;)

a czy ktos tu mowi o seksie z kims kto go nie pociaga? chyba nikt bez pocoagu seksu nie ma ,oczywiste to jest tak samo jak ziemia jest okragla :P

"widzisz komiczne, jakbym chcial to bym sobie poruchal" jasne... a ja jakbym chcial to bym sie urodził jako Leonidas, król Sparty :D

niestety musze zgodzic sie z komiczne ,wielu facetow ktorzy jeszcze sobie nie podupczyli zaslaniaja sie tym ze jakby mogli to by to zrobili ale chca to zrobic z kims do kogo beda cos czuli i bla bla bla bla a prawda jest inna ... sa prawiczkami gdyz żadna ich nie chce a to ich przykrywka aby nie wyjsc na cipke a nie faceta.

"spalilem takie okazje, ze zawsze plama byla " czyli miałeś polucje :P:P i gdy zobaczyly te plame na spodniach, to uznaly ze to obciach? :D:D

Gość zws
zmyslowych, zgrabnych, czarujacych, powabnych, zalotnych nie mam szans, bo u nich szanse maja tylko najlepsi, no nie badz taki skromny. jestes w stanie od rana do wieczora zabawiac kobiete rozmowa o blonie, obecnosci blony i braku blony, zaletach blony i wadach jej braku. warto rozmawiac :)

"komiczne, u lasek, krotko mowiac srednich mam powodzenie, ale nie moja wina, ze one mi sie nie podobaja" średnich, czyli o aparycji Agaty Wróbel ewentualnie Zyty Gilowskiej

przyklad : kolega ,lat 25 .nigdy nie mial laski ,tylko raz sie calowal zawsze mi powiadal "zrobie to tylko z milosci z kobieta ktora bede kochal a ona mnie" no smiac mi sie chcialo gdyz no coz...fajny z niego jest kumpel bardzo go kocham gdyz jest moim oparciem w trudnych chwilach ale nie oszukujmy sie Banderasem to On nie jest ,a szpetny chlopina ze az strach ale i tak go kocham za to jaki jest :) ale do rzeczy ,jakies 3 tygodnie temu dzowni do mnie i mowi ze uprawial sex ,wielce sie zdziwilam gdyz mialo wszak byc to z milosci wiec pytam go ile z laska sie znales i czy cos do niej czujesz ,a co odp? znal ja kilka godzin ,sama weszla jemu do wyra po pijaku .wiec pytam gdzie jego te wielkie idealy?

"rozmowa o blonie, obecnosci blony i braku blony, zaletach blony i wadach jej braku. warto rozmawiac" :D:D:D:D i kocham 12 letnia hankey bannister :D

Gość zws
zws, specjalnie tu nie pisze o innych rzeczach, zeby nikt z realnych znajomych mnie tu nie rozpoznal. lepszym kamuflazem byloby jedno zdanie nie o blonie.

"skoncz z tymi blonami bo juz mi ta mania dziewictwa przeszla" to, że ulegasz tak silnej, iście kobiecej autosugestii nie oznacza, ze my musimy poddawac Twoim projekcjom

Gość zws
zws, skoncz z tymi blonami bo juz mi ta mania dziewictwa przeszla, teraz to juz mi to rybka czy kobieta jest dziewica, czy nie ona przeszla teraz na mnie jak sam widzisz

Gość zws
prawiczek raz jeszcze jestes ciezko chory zglos sie do psychiatry to, ze wierzysz, ze mania ci przeszla jest jeszcze bardziej niepokojace od tejze mani

wiecie co? tak sobie leze i mysle i doszlam do wniosku ze pieprzyc Jego ,nie jest ani w moim typie jesli chodzi o wyglad ,nawet nie wiem czy tak naprawde mnie pociaga nie mowiac juz o charakterze ,niby przeciwienstwa sie przyciagaja ale bez przesady on jest taki wolny ,malomówny ,zamkniety w sobie ze widzisz boze i nie grzmisz .Przychodzi z pracy ,szagier robi obiad je ,siada przed Tv albo komplem ,bierze szalera i idzie spac i tak codzien ani nie wyjdzie gdzies nie zaszaleje ani nic ,nawet jakby cos z tego bylo to bym sie udusila bedac z Nim . Jeny wmawiam to sobie ale tak naprawdaswiadoma jego jego wielkich wad szaleje za Nim ,chyba te jego wady wydaja sie miec jednak wymiar pozytywny choc pewnie bredze... :O

komiczne >>> a ja mam tylko jedna prośbę do ciebie przestan cytowac!!! przestan odpowiadac zwyklym podżegaczom, co? moze poradz cos komus w koncu? prosze cie od siebie, przestan kogos cytowac w kółko, a zacznij do cholery pisać co należy !!! nie uciekaj sie tylko i wyłącznie do odpowiedzi osób, ktore ani tego nie oczekują, ani nie rozumieją doradz tym, ktorzy naprawde tej porady oczekują ...i znowu prosba nie cytuj mnie, ani kogokolwiek ani czegokolwiek...bo jeśli twój udzial na kafeterii ma polegac na tym, że odpierasz tylko i wyłącznie jakies ataki (co zauważyłam) to nie ma to żadnego sensu !!! owszem sens sie znajdzie, ale nie wtedy gdy nie skupiasz sie na problemie, ale na samym systemie dzialania tego forum...:(

"...i znowu prosba nie cytuj mnie, ani kogokolwiek ani czegokolwiek...bo jeśli twój udzial na kafeterii ma polegac na tym, że odpierasz tylko i wyłącznie jakies ataki (co zauważyłam) to nie ma to żadnego sensu !!! owszem sens sie znajdzie, ale nie wtedy gdy nie skupiasz sie na problemie, ale na samym systemie dzialania tego forum.." to moje słowa i mój błąd (chodzi o powrórzenie wyrazu):( , odbieram sens ostatniemu zdaniu biorąc pod uwage całość ;)

Sweet - nikomu nie pomozesz, bo 99.99% uzytkownikow tego forum ma w glowie gotowy plan i temat zaklada, by go sobie otwierdzic a wszelkie glosy, nie potwierdzajace jego tezy sa torpedowane lub sotykaja sie z agresja.... dlatego to forum traktuje jak zabawe :D:D i polewke

hehe Only: a pamietasz jak pisałem ze tylko czekam na kolejny watek?:P moge powiedziec "a nie mowiłem" ? :D co ci dało to ze zostałas ten prawie miesiac dłuzej zamiast wracac wtedy ?

co dalo m ze zostalam miesiac dluzej? ano jak to napisal prawiczek przekonalam sie ze to nie jest to ze nie jest wart tego abym poswiecala swoje zycie prywatne i szkole dla niego i sie tutaj meczyla .Moze jakbym zostala to i by cos z tego bylo ale ja nie mam czasu z nim sie bawic w kotka i myszke a ze On jest slimakiem ktory unika jak ognia rozmow itp itd to nie moja wina ,a chuj mu w dupe ooo...!!! dosc juz nameczylam zeby cos z tego wyszlo jak nie to nie ,troszke pocierpie odchoruje i mi przejdzie ,jego strata nie wie co traci :P mam takowa nadzieje