Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 dlaczego Kubica jedzie jutro z 11 pola??? widziałam końcówkę kwalifikacji i nic nie rozumiem :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 nikt nie wie? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pomarańczowa szlachta Napisano Październik 18, 2008 długo szukał drobnych żeby zapłacić za przejazd torem , pani przy szlabanie powiedziała ,że go nie wpuści na tor jak nie zapłaci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfg Napisano Październik 18, 2008 Stwierdził, że dołoży trochę dramaturgii i wygra wyścig startując z odległej pozycji ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 dzięki a na poważnie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 18, 2008 nie znam sie na tym i na fachowym nazewnictwie ale sprobuje : miesce z ktorego sie startuje zalezy od czasu jaki sie uzyskalo na startach probnych ....skoro z 11 to jego czas nie byl najlepszy jesli sie myle to zaraz ktos wyprowadzi mnie z bledu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 już wiem :( miał za wolny czas :(:(:( przecież Kubica zasługuje na lepszy bolid kurwa! z takimi umiejętnościami znowu pierdolony Hammi na pierwszej pozycji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość to żeś ukulał analizę Napisano Październik 18, 2008 :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 18, 2008 jak na kogos kto nie ma zielonego pojecia o formule ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 kabel ;) nie oglądasz Kubicy? :O:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 18, 2008 nie ogladam :).....jestem zbyt zapracowanym czlowiekiem ;)....nawet tv nie mam :D bo kradl by mi czas ...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asdfg Napisano Październik 18, 2008 Miał nawet problem z wyjściem z Q1... Jak tak dalej pójdzie to będzie musiał bronić 3 pozycji w generalce a nie walczyć o 1 (jak niektórzy sądzili) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 oj tam... zapracowanym :P wyścigi są w niedziele jak można żyć bez tv? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 czytałam wczoraj o nagonce na Hamiltona :D szykują się na niego najbardziej Culthard (nie wiem czy poprawnie napisałam) podobno jest nieobliczalny i chce za wszelką cenę wypchnąć Hamiego z toru ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 18, 2008 zapewniam cie ze mozna ;)....kedys powroce do starych nawykow tele maniaka ;), ze szklaneczką czegos mocniejszego i cygaretka w ustach :)....ale jeszcze na to nie pora ;) ps w niedziele tylko relax po ciezkim tygodniu relax ktorego tv mi nie dostarcza .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tred 0 Napisano Październik 18, 2008 :) Hamilton do wyścigu startuje otoczony przez dobrych kolegów z Ferrari oraz swego przyjaciela Alonso ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 drogi kablu ;) a cóż dostarcza Ci relaksu? powiedz... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 Hamilton nie ma przyjaciół :D nienawidzę jego bezczelnej gęby nie jestem rasistką :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Październik 18, 2008 w niedziele np lubie wsluchiwc sie w szum morskich fal...lub przejechac 150km j jedna strone do nikad... ot tak sobie, bez wyznaczonego kierunku, celu i czasu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 kabel... zazdroszczę Ci :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tred 0 Napisano Październik 18, 2008 http://www.youtube.com/watch?v=h3CzMlbd_so Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 tred :D co za dupek z niego :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hamilton jest jaki jest Napisano Październik 18, 2008 ale uwielbiam patrzec na jego jazde, ta agresywnosc na torze ktorej brakuje Robertowi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 wolę spokój i opanowanie Kubicy :) Hamilton mnie drażni :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hamilton jest jaki jest Napisano Październik 18, 2008 mam nadzieje ze jutro Alonso zaliczy hattricka, nalezy mu sie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Hamilton jest jaki jest Napisano Październik 18, 2008 Nick Heidfeld: BMW Sauber F1.08-07 / BMW P86/8 Qualifying 7th, 1.37.201 min (3. Training: 1st, 1.36.061 min) “I think this was the best I could manage today, and I’m glad the positive trend in qualifying I had in the last three races has continued. I feel sorry for Robert. Apparently he struggled here and this grid position reduces his championship chances, but certainly we’ll never give up.” Robert Kubica: BMW Sauber F1.08-05 / BMW P86/8 Qualifying 12th, 1:35.814 min in Q2 (3rd Practice: 3rd, 1:36.150 min) “A very disappointing qualifying! I was struggling with the balance of the car all weekend. We made some changes before qualifying, but they had a negative effect. The car was difficult to drive and I couldn’t push as I wanted. I expect a tough race because now we are not allowed to change the set-up.” Mario Theissen (BMW Motorsport Director): “That was a disappointing qualifying for Robert and the whole team, especially because he didn’t progress from Q2. Throughout the whole weekend Robert has not been happy with the balance of his car, and this did not change in qualifying. The only advantage in this situation is we can choose our own strategy for Robert tomorrow. From the team’s point of view we are relying on Nick for our chances. He did a good job in Qualifying and managed to set the seventh best time.” Willy Rampf (Technical Director): “The result is obviously not what we were hoping for. With Robert we were not able to bring the good result from the third free practice into qualifying, which meant he was unhappy with the balance of his car and only ended up 12th. Nick did a good job and qualified where we expected him to be.” standard :| Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 tak mi przykro... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 czy to znaczy że nic nie mogą zrobić z bolidem? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tred 0 Napisano Październik 18, 2008 Po zakończeniu kwalifikacji nie można dłubać przy bolidzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Październik 18, 2008 nawet jeśli zajmie się odległą pozycję podczas kwalifikacji? :O jak mi szkoda Kubicy :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach