Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość naprawdę mi jej szkoda

szkoda mi przerwy 90

Polecane posty

Gość naprawdę mi jej szkoda

gdyby była piękna mogłaby sie realizować, życ pełnią życia, odnosić sukcesy i wspierać innych czyli miałaby satusfakcjonujące, pełne, bogate życie niestety los nie był dal tej dziewczyny łaskawy, jej ciało nie jest doskonałe, wpędza ją w komplesy, sprawia że przerwie odechciewa sie żyć i non stop jest zdołowana.....to nie tylko stan je umysłu, kompleksy wynikaja z tego jak postrzegaja ja inni, ona nie widzi zaineresowania w oczach facetów mijanych na ulicy, często jest wysmiewana z powodu swego wzrostu i urodu, wyzywana od żyraf....niby nic a potrafi kompletnie zrujnować życie szkoda mi przerwy bo wiem że całe jej życie będzie takie, więc nie wyzywajcie się na niej bo to nie je wina, to po prostu dusza zamknieta w kiepskim ciele, cierpi z tego powodu i tyle

Gość heika
czesc przerwa 🖐️ jak tam twoja schizofeniczna osobowosc, wciaz sie ujawnia pod pomaranczkami?

Gość duio
mi nie szkoda . Wiele osob chce miec takie problemy jak ona . Niektorzy zyja w wieku 20 lat lezac na lozku i nie moga z niego wstac po wypadku i tak kolejnych 40 musza. POkarmu tez sami nie wezma , bo ograniczone ruchy maja . Nie lubie emo debili

Gość duio
a dla mnie ktos kto sie rozczula nad soba , bo jest brzydula to emo debil.