Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość floverss

preejakulat

Polecane posty

Gość floverss
no mysle ze bedzie ok ;]] a co do twojego pytanie to ci niestety nie odpowiem bo nie brałam nigdy tablete :(( wiec przepraszam

Hmmm nie chce Ciebie straszyć ale rzeczywiście możę być taka możliwość. Ale przynajmniej teraz to już nie powinnaś się stresować tylko poczekać.

Gość floverss
to była do mnie odpowiedx czy do kolezanki od tabletek? ;]

Gość karolkaaaa
hmm poczekać? ale "okres" dostalam tak jak powinnam w terminie... co prawda troche bolesny mimo tabletek ale był normalny...

Gość a mi gin
powiedział ze przez preejakulat nie zajdzie sie w ciaze ;PP nie ma szans bo plemniki sa za słabe

Gość kuman
hej wiem ze jestem w ciazy bo okres powinnam dostac 28 maja a zrobilam test i pozytywny 10 czerwca uprawialam seks bez zabezpieczenia z chlopakiem ale nie doszlo do wytrysku a 12 kochalam sie z innym tez bez zabezpieczenia i byl pelny wytrysk i teraz nie wiem ktory moze okazac sie ojcem prosze o jakas podpowiedz???

Gość Gabryyyella
zatkalo mnie...moglas z 1 chociaz gumki zalozyc.. wiesz co to STD? sexually transmitted diseases- choroby przenoszone droga plciowa...wiem ze sex to przyjemnosc ale no...lepiej miec stalego partnera..ale to taka dygresja. Co do twojej sytuacji - obstawiam ze ten ktory w tobie skonczyl ( jak moglas na to pozwolic) Powiedz im obojgu bo bedziesz raczej na pewno musiala zrobic tst na ojcostwo ( od 6 tyg juz mozna...)