Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niedoświadczonaaa

przerwany stosunek...czy grozi mi ciąza?

Polecane posty

Gość Niedoświadczonaaa

jutro bedzie moj pierwszy raz..ustalilismy z chlopakiem ze jak sie bedzie mial sposcicc to wyciagniee penisa z pochwy...oczywiscie uzyjemy prezerwatywyy ale czyy wtedy moze grozic mi ciaza w takiej sytuacjii??

Gość jataman
Hej ja przez 3 lata uprawiam stosunki przerywane i jak dotąd w ciążę nie zaszłam, ale gdyby nawet, to bym sie ucieszyła. Jednak jest to bardzo zawodna "metoda" (raczej sposób uprawiania seksu) i nie u każdego sie sprawdza. Ja na Twoim miejscu bym nie ryzykowała, ale skoro mówisz, że użyjecie prezerwatywy, to szanse na ciążę są nikłe.

Gość eninka
Prezerwatywa + przerywany nie powinno się zakończyć ciążą. A w którym dniu cyklu jutro będziesz?

Gość ooo mamuuuusiuuuuuuuu
co to jest za moda z tymi końcówkami? sposcicc wyciagniee prezerwatywyy czyy sytuacjii :O

Gość przerywany to lipa
nie piszcie dziewczynie ze przerywany + kondom to pewna metoda bo szansa na zajscie w ciaze jest tylko troche mniejsza niz przy samym przerywanym. Przeciez gumy pekaja czasem i co wtedy? Najlepiej, skoro to ma byc jutro, to kup sobie jakies dobre globulki, np. Patentex + prezerwatywa i wtedy mozna sobie w zasadzie odpuscic przerywany. Chociaz to i tak nie jest zbyt pewna metoda. Trzeba sie bylo przygotowac do tego pierwszego razu i zaczac brac tablety, bo po co dokladac niepotrzebnego stresu do i tak juz stresujacej sytuacji.

Gość eninka
Nikt nie pisał, że to pewna metoda - takich nie ma!!!

Gość Jakomuzykant
jest jedna pewna metoda.. chcecie ją poznać ?

Gość dsasddas
jak an pierwszy raz przerywany??? Szkoda mi Ciebie i wspolczuje, bo naprawdę jest duza roznica pomiedzy pelnym stosunkiem a przerywanym, Zupelnie inne doznania...ale kazdy robi to co uwaza..

Gość hjjoopp
stosunek przerywany to rosyjska ruletka

Jeżeli użyjecie prezerwatywy a ponad to twój chłopak wyciągnie penisa przed wytryskiem, to raczej napewno ciąża ci nie grozi.

Gość bez sensu 12
weźcie dużo żelu i normalnie w prezerwatywie jedźcie. Po co sie bawić w przerywany? Gumy pękają bo jest za duże tarcie...