bamber065 0 Napisano Październik 18, 2008 Hej. Mam 15 lat. Chodze do 3 gimnazjum. Okres dostalam w 1 gimnazjum. Miesiaczka mi sie spoznia juz okolo 2 miesiace. Nigdy nie mialam regularnie, moze kiedys raz sie zdarzylo. Zawsze mialam go dlugo. Najdluzej 8 dni. Spożnial mi sie zawsze okolo miesiaca. Jestem szczupla dziewczyna i lubie uprawaic sport. Gram w siatkowke 2 razy w tygodniu i mam zajecia z w-f 3 razy w tygodniu. Wiem, ze to raczej nienormlane, ze miesiaczka spoznia mi sie 2 miesiace:((. Nie wiem co mam zrobic. Prosze o odpowiedz.bamber065 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maina. 0 Napisano Październik 18, 2008 Jesteś w ciąży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamber065 0 Napisano Październik 18, 2008 nie współzyłam jeszcze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 0000000 Napisano Październik 18, 2008 jestes jeszcze młodziutka i okres moze sie regulowac nawet kilka lat. Jest wiele czynników które moga go opózniac: sres, wysiłek fizyczny, zmiana klimatu, wyjazd, silne emocje, odchudzanie, nieodpowiednie odzywianie choroba i przyjmowane wtedy leki itd. Jezeli niedługo okres sie nie pojawi to moze idz do ginekologa i wtedy napewno sie uspokoisz. Mi sie zdarzyło ze raz mi sie zatrzymał na 3 miesiace a po roku na 2. a teraz jest wszystko ok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maina. 0 Napisano Październik 18, 2008 I tak możesz być w ciąży. Dej pozór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hej* Napisano Październik 18, 2008 nie przejmuj, sie, czasami tak jest że organizm sobie świruje, może to bys s powodowane z byt duzym wysiłkiem, a może niedojadasz, może źle sie odżywiasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bamber065 0 Napisano Październik 18, 2008 ok. dziekuje:] . Narazie sie wstrzymam. Mam nadzieje, ze niedlugo sie pojawi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach