Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chlopak z sasiedzctwa....

Pytanie do kobiet. prosze o pomoc czy mala podpowiedz

Polecane posty

Jestem w szczesliwym zwiazku, jestesmy razem 3 miesiace, wiem ze to malo, ale przeciez nie od razu wawel zbudowano. Ostatnio, moja dziewczyna powiedziala mi "pamietaj, ze potrzebuje dotyku, ciepła, miłosci wszystkiego, czego potrzebuje kobieta....że nie jestem zakonnica, której sie w ogóle nie dotyka" NIe wiem, czy dobrze rozumiem jej slowa, ze za malo ja przytulam. wiem ze nie chodzi o seks, bo jestesmy na to za mlodzi. Wiec, o co moze chodzic mojej dziewczynie? Pozdrawiam

wlasnie czulosci przytulania, calowania, obejmowania itd takich codziennych gestow nie rozumiem czemu sam jej nie zapytales o co jej chodzi, jak mozna byc z kims w zwiazku i pytac sie obcych ludzi na forum o takie rzeczy:-O

hm... tylko nie bardzo zdaje sobie sprawe z tego, co wiecej moge zrobic. kiedys jestesmy razem, przytulam sie do niej, albo chociaz trzymamy sie za rece, caluje ja. szeptam jej ze ja kocham... Nie chce przesadzic, zeby wyszlo, ze ja obmacuje czy cos.

pytalem ja. ona odpowiedziala, ze jesli nie zrozumiem, o co mi chodzi, to mi powie. ale lepiej przeciez jest zapunktowac i od razu odgadnac, czego chce kobieta... ;)

chyba nie. dodala ze nie chce, zebym ja obmacywal... i badz tu czlowieku mądry...

widocznie jej malo:) co za dylematy masz? to twoja kobieta czlowieku a nie obca laska nie ma tu czegos takiego jak obmacywanie zreszta dotyk i przytulanie to nie lapanie za tylek czy cycki:)

no to zobaczymy co z tego wyjdzie :D ale jakby ktos mial inne pomysly, to slucham :D

wiem ze temat niby wyczerpany, ale moze ktos jeszcze wypowie sie na temat?