Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ołówek z gumką

Nie potrafie rozmawiać o seksie

Polecane posty

Gość ołówek z gumką

Pomimo, że jesteśmy razem juz rok i uprawiamy sex to nie potrafię mówić sprost o swoich uczuciach:(

Gość Lalunia 123
oj to nie dobrze

Gość ambaje83
ale w czym jest problem? to znaczy czujesz się niezaspokojona/-ny i boisz się powiedzieć partnerowi czego oczekujesz, potrzebujesz itd.?

Gość on35
zloty nie namawiaj do złego.robisz jako dealer?

Gość Lalunia 123
hehe to nie jest rozwiazanie

Gość ołówek z gumką
Chodzi o to, że widujemy sie tylkow weekendy albo i rzadziej. Wtedy oczywiście sex. Problem zaczyna sie gdy np. ze sobą rozmawiamy i on colowo schodzi na tematy sexu. Pyta sie np. co bym zrobiła gdyby teraz leżał koło mnie itp. A ja tak nie potrafię :(

Gość envie***
mam podobny problemik..dosc ciezko przychodza mi te teamty..a jka juz musze rozmawiac to bardzo sie wstydze i nie wiem jakich słow uzywac zeby to brzmialo normlanie...

Gość ołówek z gumką
No mam problem i zwracam się z tym do fachowców, czyli was, użytkowników forum kafeteria.pl

Gość ambaje83
hm.. coś w tym musi być. Jak ja zaczynałam wieki temu spotykać się z moim facetem też wiele trudności sprawiało mi powiedzenie np.:" chciałabym się teraz z tobą kochać.." To głupie bo sam seks nas nie zawstydzał i nie onieśmielał a jednak wyrażanie tego w słowach początkowo było dla mnie kłopotliwe.. No a jak chłopak zadaje ci takie pytania i nic nie mówisz to jak on reaguje?