Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość solarka1245

solarium w ciazy?

Polecane posty

Gość solarka1245

solarium na twarz a wplyw na ciaze??

Gość xxll
solarium w ciazy? dobrze sie czujesz>

Gość solarka1245
takie na twarz

Gość solarka1245
czesto chodze na solarium i juz nie raz widzialam kobiety w wysokiej ciazy korzystajace z tego na twarz,czy to nie jest szkodliwe??

rozwalają mnie takie baby już słyszałam że sobie jakieś płachty na brzuch kładą, akie jak się na rtg idzie:P powalone. a co nie wytrzymasz bez solarium?? są balasamy brązujące

Gość w zasadzie to nie wiem
ostatnio oglądalam program na tv style gdzie wypowiadal sie dermatolog ginekolog i kosmetyczka i wszyscy byli na nie jesli chodzi o solarium a juz napewno w ciąży! Natomiast znalazlam tez kilka informacji ze niby polska tylko taka zacofana ze w innych krajach mamy sie opalają i zyją i w ogole super. Nie wiem czemu badz komu wierzyc, ja nie chodzilam i chodzic nie bede!

Gość solarka1245
a czy ja napisalam ,ze w ciazy jestem!

Gość solarka1245
tylko zadziwiaja mnie te kobiety,a Panie z solarium juz wogole obojetne na te sytuacje

tu wszyscy krzycza na nie solarium beee....a już w ciaży żadna nie chodzi,tipsy o matko żadna nie nosi,wszystkie jestesmy tutaj cud miód :)fakt sama chodzę do solarium rzadko bo rzadko ale lubie być lekko przybrązowiona a nie bladorożowa:)będąc w ciazy chyba nie odwazyłabym sie opalać ale faktem jest,że babki chodza i jakoś rodza zdrowe normalne dzieci więc nie bądzmy tutaj wszystkie takie święte:)

Gość buuuuummm
a ja slyszalam ze do 4 miesiaca niby mozna ale ile w tym prawdy?pozniej gdyby cos sie stalo dziecku nie umialabym wybaczys sobie wlasnej glupoty wiec lepiej te 9 miesiecy stosowac balsamy brazujace

Gość solarka1245
pamietam kobietke,ktora pracowala w solarium juz z calkiem duzym brzuszkiem,dziecko zdrowe,ale jakos nie moge uwierzyc,ze to promeinowanie nie ma zadnego wplywu na ciaze