czarnablondi 0 Napisano Październik 18, 2008 A więc tak: @ mam dostać dopiero we wtorek a jak poszłam dziś siku, to na papierku toaletowym, którym się podtarłam, zobaczyłam kropelkę krwi, więc włożyłam sobie palec do pochwy tak może na 1 cm i zobaczyłam taki zbitek śluzu ciągnącego się pokrytego jasnoczerwoną krwią. poszłam potem za pół godziny sprawdzić czy coś tam jeszcze jest i nic- ani śladu krwi, tylko odrobina śluzu, ale już normalny- biały, nierozciągliwy. Dodam, że kochałam się z partnerem 2 dni przed owulacją, a w czwartym i piątym dniu po owulacji miałam wrażliwe sutki i jakby trochę nabrzmiałe, a potem już nie. Czy myślicie, że mogłam być w ciąży i moja fasolka nie dała rady? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnablondi 0 Napisano Październik 18, 2008 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Karola1988 0 Napisano Październik 18, 2008 ja tak miałam kiedys przed okresem i wieczorem tego samego dnia normalnie przyszedł ale wtedy nie staralismy sie o dzidzie i zabezpieczalismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnablondi 0 Napisano Październik 18, 2008 to może się jeszcze ktoś wypowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnablondi 0 Napisano Październik 18, 2008 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychiczna nie na czarno Napisano Październik 18, 2008 to raczej poczatek @, pewnie w nocy bedziesz miala potop:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnablondi 0 Napisano Październik 18, 2008 też mam taką nadzieję :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość floverss Napisano Październik 18, 2008 tez tak kiedys miałam ;] jeszcze ten śluz miał taki dziwny zapach odrazajacy ;/ a pozniej dostałam okres :)) nie martw sie ;] uszy do góry :)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czarnablondi 0 Napisano Październik 18, 2008 Ok dzięki dziewczyny, uspokoiłyście mnie:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość psychiczna nie na czarno Napisano Październik 18, 2008 nie schizuj sie, ja od czwartku panikowalam (7dniowa przerwa) a dzis okres jak ta lala;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach