Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z niższej półki

Czy faktycznie egzaminatorki podczas zdawania na prawko zwracają uwagę na wygląd

Polecane posty

Bez bicia przyznaję się (o czym zresztą zaświadczyć może mój nick) że jestem facetem z tej najniższej półki! Jestem niski, nieprzystojny, mam zakola. Niedawno (mimo niskiego wzrostu) udało mi się nauczyć jeździć samochodem. Wszystko byłoby OK, tylle że w moim mieście jest kilka młodych wysokich egzaminatorek :( Słyszałem od znajomych co zdawali że te panie bardzo zwracają uwagę na wygląd faceta. Tzn oczywiście najważniejsza jest umiejętność jazdy, ale jak facet jest przystojny to przymkną oko jak popełni nawet drobny błąd. Niestety, jak facet jest nie za fajny z wyglądu to nie mają do takich skrupułów. Potrafią czepiać się poczas egzaminu tego że np jest zbyt niski aby prowadzić auto, a potem i tak obleją... :( Czy faktycznie tak się dzieje w WORD-ach???

up

Gość annamaryja
idź ty nieudaczniku polski! zamiast jęczeć na babskim forum idź na siłownię.

Ale siłownia tylko swpoduje że nabiorę masy mięśniowej. Nie urosną mi od tego włosy, wzrost też się nie zmieni... Twarzy też nie będę miał przystojnej!

Gość dldllddlldld
Ty rzeczywiście jesteś z niższej ale intelektualnie półki. Jak można byc takim matołem. Taaaak.... a panowie egzaminatorzy, których jest wciąż zapewne 90% ulewają na potęgę pasztety.

Gość annamaryja
ale będziesz silny i zbijesz nadmiar adrenaliny. bedziesz glębiej oddychał. i przestaniesz jęczeć.

Gość dldllddlldld
Ty nie na siłownie, tylko idź na psychoterapia, bo zdaje się, ze cała twoja percepcja rzeczywistości skupia się w okół bycia przystojnym lub nie.

Gość dldllddlldld
Nic nie jest tak odpychające u faceta, jak kompleksy. I zaniżone poczucie własnej watości.

Kurde ludzie, ale wy macie myślenie... :( Dla was ktoś kto jest niższy i brzydszy to od razu musi być głupi intelektualnie?? ;( To juz poważnie nie można się zapytać na kobiecym forum o poważną sprawę? No co... jake gzaminuje laska to ma w końcu prawo przyjąć formułę jaką chce podczas pzreprowadzania egzaminu. Może co najwyżej przymknąć oko na jakiś drobny błąd, ale kiedy zdaje u takiej jakiś kurdupel... no to nie, musi mu dosrać i oblać! Nie wiem bo jeszcze nie zdawałem, ale znam z opinii że tak własnie jest i dlatego się pytam...

Ja nie mam kompleksów !!! Samokrytyka a komkeksy to 2 róznie sprawy ludzie! A kim mam być, narcyzem? Jestem brzydki a mam wmawiać że jestem piękny? O nie, moi rodzice od zawsze uczyli mnie uczciwości i samokrytyki! I za to ich cenię !!!

Gość dldllddlldld
Chłopie, zadaje GŁUPIE, dennie GŁUPIE pytanie, więc sam musisz po prostu głupi. Sorry.

Gość dldllddlldld
Owszem, masz cięzkie kompleksy, bo nie idziesz na randkę w ciemno tylko na egzamin. Osobie pozbawionej kompleksów, o normalnym poczuciu własnej wartosci do głowy by nie przyszło zastanawiać się, jak też wygląd może wpłynąć na wynik owego egazminu.

Gość dldllddlldld
Jak idziesz na rozmowę o pracę, to też wydaje ci się, że to twoje zakola rozstrzygną, czy dostaniesz tę pracę czy nie???

Gość dldllddlldld
Słowem sprowadzasz samego siebie do zakoli, niskiego wzrostu i nieciekawej facjaty. Cytuję: "Niedawno (mimo niskiego wzrostu) udało mi się nauczyć jeździć samochodem" Możesz mi powiedziec, co ma piernik do wiatraka??????? Samochodem jeżdżą kobiety mające 150, czy to jakiś wyczyn?????

dldllddlldld napisał(a): "Chłopie, zadaje GŁUPIE, dennie GŁUPIE pytanie, więc sam musisz po prostu głupi. Sorry." Kto zadaje głupie pytanie... może ja? ;( Sorry, ale ja osobiście sam nie wyobrażam sobie młodej ładnej kobiety egzaminatorki która ma zdecydować czy niezbyt fajnyz wyglądu kurdupel mam ieć prawko czy nie i decyduje się że go puści i jeszcze będzie do niego wporządku.... kobiety kierowcy w stosunku do niższych od siebie i brzydszych facetów nie muszą być dobre, to ich dobra wola jedynie... W ogóle kobieta ogólnie nie ma obowiązku szanować niezbyt fajnych z wyglądu facetów. A poza tym 90 % facetów jest przystojnych, takich z niższej półki to mały odsetek... ale sami widzicie, gdzieś tam ktoś taki się czasem znajdzie.

Gość dldllddlldld
Facet, ty się idź lecz!!!!!!!!!!

Gość dldllddlldld
Wiesz co to jest profesjonalizm???? Albo zdałeś, bo ci poszło, albo nie. Tyle. Co, na uczelni też sądzisz, ze egzaminy zdają piękni studenci tylko???? I co ty w ogóle bredzisz, co, sądzisz że wymagania na prawo jazdy dla kobiet i mężczyzn są inne??? "kobiety kierowcy w stosunku do niższych od siebie i brzydszych facetów nie muszą być dobre, to ich dobra wola jedynie"

Gość dldllddlldld
Masz chłopczyku naprawdę nieźle skopaną psychę.

dldllddlldld napisał(a): "(...) Cytuję: "Niedawno (mimo niskiego wzrostu) udało mi się nauczyć jeździć samochodem" Możesz mi powiedziec, co ma piernik do wiatraka??????? Samochodem jeżdżą kobiety mające 150, czy to jakiś wyczyn?????" Mogę powiedzieć. Otóż kobiety przeważnie nie są za wysokie. 160-175 cm to wzrost średni dla kobiety, ale bardzo dużo jest też kobiet niższych! Kobieta co ma nawet i 150 cm bez problemu nauczy się jeździć i nie będzie to jej sprawiało problemu, bo jest do tego fizycznie pzrystosowana. Niestety, facet co ma 170 cm bądź mniej będzie miał ogromne problemy z jazdą! Uważam że nauczenie się jazdy przez niskiego faceta jst wyczynem i naprawdę ogromnym sukcesem bo samochody nie są pzrystosowywane dla niskich facetów. Producenci samochodów nie biorą pod uwagę faktu że facet może być niski i robią tak że siedzenie można podnieść TYLKO do pewnego momentu. Z moim bardzo niskim wzrostem (169,5) miałem STRASZNIE ograniczoną widoczność, nie widziałem maski samochodu :( Z wieeelkim trudem opanowałem łuk i to w dodatku z poduszką!

Gość dldllddlldld
Chłopie, dochodzę do wniosku że prowokujesz, bo nikt nie może być AŻ TAKIM IDIOTĄ. Wobec czego nie będę na ciebie więcej tracić czasu.

Nic nie prowokuję, poważnie pytam... ale wy pewnie wszyscy jesteście piękni i piękne i dlatego nie chcecie mi udzielić sensownej proady co i jak... :( ale to już nie mój problem, przykro mi...

I nie bardzo obchodzi mnie że nasz kraj nieprzychylnie patrzy na facetów niskiego wzrostu :( Wybaczcie, ale na każdym kroku muszę udawadniać że to że jestem bardzo niski i bardzo nieatrakcyjny, to nie znaczy że od razu jestem bardzo głupi :( To już murzyni i niepełnosprawni są u nas lepiej traktowani niż kurduple! P.S. Jeszcze trochę i w ogóle zakażą niskim facetom urpawianai sexu i prowadzenia samochodów 😡

Gość Kayka tijgerowa
Facet, laski zwracają uwagę na facetów to z jakiej racji egzaminatorka nie może zwrócić uwagi na egzaminującego??? Pomyśl logicznie, skoro laska ma dawać prawko to lepiej chyba jak da komuś kto się lepiej nadaje na jazdy i stwarza przyjemny wizerunek w ruchu drogiwym a nie jakiemuś nędznemu karakanowi który jest w dodatku dnem z wyglądu... Nie dziwię się że jest właśnie tak jak piszesz, to jak najbardziej normalne :)