Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klementynawalentyna

oficerki z czeroka cholewka- gdzie kupic???

Polecane posty

Gość klementynawalentyna

jak w temacie:) moj obwod w lydce wynosi 40 cm (rodzinne :( ) i wstyd mi przymierzac wszystkie buty w sklepach bo wiekszosci nie dopinam:(. moze ktoras z was juz takie nabyla:)

Gość klementynawalentyna
ok dzieki.mozev tam mnie poratuja:)

Gość takisobienarcyz
mam taki sam problem jak autorka:( i uwierzcie mi ze to wcale nie takie proste kupic takie buty.no i nie bede przymierzala kazdej pary i sprawdzala czy sie dopne bo to wsyd:( jakie sklepy mozecie polecic???;)

Gość yhrhyry
Ale jak znajdujecie już takie oficerki na szeroką łydkę, to dobrze to wygląda? Jeśli jakiegoś fasonu nie ma, to może nie bez przyczyny?

Gość Ukrywam malutko
zdjąć z rosyjskiego partyzanta

Gość takisobienarcyz
jestem dosc wysoka wiec wyglada nienajgorzej:) a poza tym nie wiem jaki inny fason bylby odpowiedni:) obcasy odpadaja:(

Ja znalazlam w koncu buty dla mnie (z szeroką cholewką, ok.38,5 cm). Wyobraźcie sobie, że w ogóle nie miałam wyboru! W całym moim mieście znalazłam jedne kozaczki, które weszły na moje nogi... Brzydkie nie są, ale mogłyby być troszkę ładniejsze, no ale wyboru jak piszę, nie miałam żadnego;]. Ekspedientka powiedziala mi, ze teraz wlasnie robią kozaki dla szczuplych łydek, sama miala problem z kupnem i \"wybrala\" takie jak moje...

Gość belabeladonna
przyjedz do Londynu, pisze powaznie :)

Gość takisobienarcyz
heeh:)zakupy w Londynie:) byloby cudownie ale narazie sie nie wybieram wiec jestem skazana na nasze krajowe sklepy:D