Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozalka5

Utkwilam w zwiazku bez zobowiazan

Polecane posty

Gość rozalka5

spotykam sie z facetem juz ponad rok... bardzo bradzo bardzo go kocham jednak wiem ze on mnie tylko wykorzystuje :( sypiamy ze soba jdnak on oficjalnie nie ma partnerki..mieszkam 50km od niego... (studiuje) jak tylko moge to w weekendy zawsze do niego jezdze.. ale jestem tylko przyjaciolka..:( jezdzimy razem na imprezy itd.zadnych zobowiazan.... jestem tylko dobra do jednego.. i najgorsze jest to ze ja sie na to godze...bo go kocham ..:(

Gość ojfvnmup
0/10 takie iditoki to chyba juz istnieja tylko w legendach ;o

Gość rozalka5
choc z drugiej strony zawsze gdy klekam do loda to pytam go czy nie stracil do mnie szacunku , on mi mowi zawsze ze nie

Gość przegralas zyciee
jestes tylko szmatką:o

Gość rozalka5
co? zadna prowokacja...niestety szczera prawda

Gość to mu o tym
powiedz, że zaszło to za daleko bo sie zakochałas i przez ten układ jedynie cierpisz że nie jestes dla niego tak wazna jak on dla Ciebie... i lepiej zakończ tą znajomośc jeśli on nie odwzajemnia Twoich uczuć.

Gość rozalka5
nie umiem on jest taki slodki w łózku.

Gość rozalka5
szmatka ? chyba nie wiecie jak to jest gdy sie kogos kocha calym sercem ... robi sie la nich wszystko...

Gość rozalka5
lubie mu nawet lizac odbyt sluzyc mu za papier toaletowy

a ja myślę, że takich idiotek w róznych wersjch jest więcej. jestm ich przykładem. mieszkam z facetem od kilku lat, duuuużo starszy odew mnie wciąż nierozwiedziony, jestesmy jak małżeństwo z wielkimi problemami.mogłabym odejśc.jest wielu amatorów , ale nie. Mój" nie ma dużej kasy więc odztucone argumenty, że to dla niej z nim jestem. Licze tylko na siebie, wysłuchując, jaka to jestem rozrzutna...żeby on o moich długach wiedział...pozyczam od znajomych i z banku. nie na przyjemności - na życie. do tego - mam awantury, gdy proszę go, by wywiesił pranie, lub umył talerze...sama koszę trawnik, palę w centralnym, noszę meble, gdy tego potrzeba...nie mam długich paznokci i nie jestem typem umartwiacza...skończyłam studia, jestem asertywna, przy tym mam takie wrażenie, oczywiście - przyjazna wszystkim ludziom, pracuję z niepełnosprawnymi umysłowo...co mnhie trzyma przy moim Panu? nie wiem. Chyba miłośc to sie nazywa.Może naiwnośc.

Gość i ja też...
Wiemy jak to jest, niestety.:( Wiemy również, co to jest "wpędzanie w lata" i jak to jest, gdy się ma 29 lat, a "umiłowany zaręcza się z inną "czystą", a nas już nikt nie chce, bośmy "przechodzony towar". :O

Gość rozalka5
że niby nic--- a dokladniej ile starszy jesli mozna wiedziec ? ja mam 26lat a on 35.. niby nie taka duza roznica... tylko zastanawiam sie kiedy on ma zamiar zwiazac sie z kims na stale..

Gość rozalka5
23 pomylilam klawisz

Gość rehgree
ja tez tkwilam w takim zwiazku tez kolo roku, w koncu nie wytrzymalam jak zaczely sie pojawiac jakis inne baby, zerwalam z nim kontakt ale to w wielkich bolach, odchorowalam to rowniez fizycznie. jakos sie pozbieralam ledwo ledwo i wtedy po 3 miesiacach on na kolanach przyszedl. od 1.5 roku ejstesmy razem OFICJALNIE. i jestem teraz pewna bardziej jego niz sama siebie

Gość rehgree
najwazniejsze to przemoc sie i podjac decyzje. bedzie bolalo, ale przejdzie. ZAWSZE przechodzi. warto podjac tren krok.