Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anioleczek1000

zdradzona........

Polecane posty

Co mam robic sama juz nie wiem mialam faceta kochalismy sie mielismy wspolne plany.....ale jeden fakt przewazyl zdradzil mnie przyznal sie ..bolalo..:(ale wybral ta inna laske dlatego ze zmusila go sytuacja materialna ...nie kocha jej.odchodzac mowilze nie bedzie mial takiej milosci z nia jak ze mna..jest nie szczesliwy z nia tak mowil..co ja mam robic walczyc o niego czy dac sobie spokoj?nie umiem zapomniec o nim te wspolne chwile wspomnienia nie idzie tego przepascic jednym faktem ktory stal sie po pijanemu..z jego strony..doradzcie Mi...prosze.

Gość KWAK KWAK KWAK
co znaczy ze zmusiła go sytuacja materialna ??? jest landrynką w bokserkach kwak kwakkwak

Gość KWAK KWAK KWAK
paciorek siusiu i spac głupi małolacie

Gość lampka polnocna11
ty chcesz walczyc o faceta ktory zostawil cie dla innej bo tamta miala wiecej kasy ???????????????????? ... czy moze ja jednak czegos nie zrozumialam .... :D:D:D:D

walcz ,niech wygra milosc... a swoja droga to czemu on patrzy na pieniadze.. ;/ zadaj sobie pytanie czy jest wart czy naprawde kocha..., skoro zostawil milosc swoja dla kasy to tez o nim swiadczy .................. ;/ ... ale sprobowacmozesz , i moze nie miej nadzieji tylko sie przekonaj w koncu - powodzonka :)

hmm.. robisz sobie takie zludne nadzieje.. ale kazdy zasluguje na 2 szanse daj mu wybrac.. jak wybierze ja zapomnij o nim... - ale nie wiem ile i jak taki facet odrobil by np. u mnie stracony czas... tyle cierpienia... to zostanie w pamieci.. a czy warto.. ??

podejrzewam ze sama musisz tzw. "nagrac dogodna sytuacje" ubrac sie tak jak on to lubi w sensie na pewno kiedys ci mowil ze np podobasz mu sie bardziej w kitce albo ubrana tak czy siak.... wiec zrob to wygladaj olsniewajaco i znajdz dogodne miejsce i czas jak czuje cos do ciebie to bedzie ci latwo ale nie naciskaj go - delikatnie uwiedz udawaj troche niedostepna ;) .ps. nie zebym byla jakas kobieta ktora odbija facetow innym kobieta ale ja tak zrobilam z moim uwczesnym ex a teraz znow jestesmy razem ale to juz bardziej zawila historia :)

Gość mamamamama
ale jestes glupia boshe:(

Gość obudz sie dziewczyno
ty chcesz o niego walczyc? po co? nie dosc, ze cie zdradzil i wybral inna, to jeszcze ci malo? Szanuj sie kobieto :

Gość mamamamama
bo jest głupia

wiesz ja za moim plakalam bardzo dlugo.. itp. tez tak myslalam ze zrobie wszystko byle by wrocil -akurat nie zdradzil mnie ani nic z tych rzeczy po prostu wyjechal i tak bardzo go kochalam i kocham nadal po 6 miesiacach sie spotkalismy to wtedy wlasnie ja stwierdzilam ze musze zrobic cos zeby znow byc razem i jakos dalam rade :) i jest okej on sie zmienil na lepsze zrozumial to co ja mu kiedys tlumaczylam a czego nie mogl pojac - jest kochany wlasnie na niego czekam i juz bedziemy razem mieszkac- znow jak kiedys ahhh :))))))))))))

oki.. mam byc niedostepna ..troche ..ja mu sie podobam nadal wiem otym mowi l mi ze jestem sliczna..po rozstaniu spalam z nim,,juz...uwiodlam go:)

Gość mamamamama
uwodlas haha, ale nadal jest z inna bo ma kase?co za materialsita:)nie boisz sie jakiegos syfa?ma dziwke za darmo proste

DO WSZYSTKICH: JEJKU LATWO WAM POWIEDZIEC.. ALE TRUDNIEJ ZROBIC... ZROZUMCIE ZE TO SA UCZUCIA... KOBIETY SA BARDZO UCZUCIOWE... autorka tylko zna sytuacje taka jaka miala miejsce... i skoro chce sprobowac niech proboje raz jej nie zaszkodzi a moze on zobaczy ze byl glupi... dajcie ludziom szanse... choc jedna .. nie mowie tu o wybaczaniu i ponownej zdradzie i tak w kolko... ale choc troche zrozumienia ze ludzie popelniaja bledy... i tyle - 3 majcie sie :)

Gość mamamamama
szanuj sie,bo on tarktuje cie jak szmate

Gość mamamamama
głupia dziwka:/przykre

hmm.. musi byc warunek ze on od tamtej odejdzie inaczej daj sobie spokoj... z tym wszystkim bo tylko siebie zranisz... a moze jemu tak na reke ze ma hajcata ... i ma wszytsko a zajebista klientke na "boku" ktora kocha... ale wiesz nie pakuj sie w takie cos.... przypomnij sobie poczatki waszej znajomosci co robiliscie - z czego sie smialiscie.. ktora piosenka byla "wasza" co on lubi itd. co by mu niespodzianke sprawilo ... i jakie bylo wasze zachowanie itd. i tyle.. :) wspomnienia ;D ... tylko powtarzam jak on chce zostac z tamta i chce tak jak jest teraz OLEJ GO ... nie wart niczego... a w ogole ile z nim bylas? i ile on ma lat?

przestan nie przejmuj sie innymi tylko mysl o sobie z doswiadczenia wiem ze ludzie sie patrza na siebie.. ja wlasnie wczoraj tez sie na kims przejechalam wiec - trzeba patrzec na siebie i zeby tobie bylo dobrze :) tyle chyba wiesz co dla ciebie dobre nie :)?