Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

geysza

czy to ma sens?

Polecane posty

Mam pytanko do dziewczyn i facetów. Byłam z nim jakiś czas,rozstaliśmy się w zgodzie,dzwonimy czasem do siebie.Za jakiś czas on ma urodziny ,bardzo chciałabym go zobaczyć i w związku z tym chcę do niego zadzwonić z życzeniami i zaprosić na obiad do fajnej włoskiej knajpy.Co o tym myślicie?

fajnie,dzięki za te słowa,bo miałam wątpliwości.Zastanawiałam się nad prezentem,ale myśle ze taki obiadek to lepszy pomysł.

Gość pinek86
jesli jest studentem to lepszy od obiadu moze byc tylko alkochol...:D pozdrawiam...

to nie student, jest sporo starszy,taki PAN,ale jest cudowny...wiecie co? licze na to ze zaprosi mnie po tej obiado kolacji do domku i...

Gość a ja myslę ze to nie ma sensu

Zaproś, ale nie wyobrażaj sobie zbyt wiele, to unikniesz rozczarowania. Choć niewykluczone, że będzie 'po Twojemu".

wiem, że nie powinnam nastawiać się na zbyt wiele.Zresztą tak naprawdę to zależy mi na spotkaniu i rozmowie,a że lubimy oboje dobre jedzonko...ja na pewno zamówię jakiś makaron z kaparami i anchois,a on...hmm nie wiem,ale wiem że za nim tęsknie ,tęsknię też za naszymi rozmowami bez końca,za herbatą z miodem i cytryną którą mi serwował w swoim mieszkaniu...niech się spełni

Gość aaaabbbbccccc
geysza przyznaj się czy Ty czasem nie kochasz go nadal?

rozstaliscie si.. ale chcesz mu robic niespodzianki nadal zachowujecie sie jak para dzwoniac i rozmawiajac ze soba...? nie bardzo rozumiem albo potrzebujecie przestrzeni i nie jestescie gotowi na zwiazek albo.. niezdecydowani... okresl sie jakos mila kolezanko:)??

tak masz racje kolego,potrzebujemy przestrzeni,bo jesteśmy ludżmi po przejściach i poprzednie związki nas wiele nauczyły,nie lubimy dusić się w sosie własnym więc zdecydowaliśmy się na rozstanie.Każde z nas jest jak kot ,chadzamy wlasnymi ścieżkami ,ale lubimy się,a może nadal kochamy,to skomplikowane...myślę ze fajnie rozstać się w zgodzie.Ja nikogo teraz nie mam,on -nie wiem,nie pytam.Brakuje mi go i tyle...

Gość ggggkkkkppp
chyba nadal ci na nim zależy,tylko czy jemu również?

Gość marinesss
fajny pomysł,pogratulować

Gość to ma sens
moze zwowu bedziecie parą

Gość myslałam ze chodzi ci o
chłopaka, a to jakis pan................. e to nie ma sensu

dlaczego nie ma sensu jeśli to Pan? a może ja to też Pani?Nie ważne ile ma się lat ,ciało to tylko powłoka,rzeczywiscie jest miedzy nami spora różnica ,ale nigdy wcześniej z nikim nie było mi tak fajnie.

Gość njkojuhhgg
jak na moje oko to ty nadal cos do niego czujesz tylko nie chcesz sie przyznać