Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość epona

pytanie o biust

Polecane posty

Gość zsfgfgx
a jak się mierzyłaś w biuście? w staniku ??? czy całkowicie bez?

Gość zsfgfgx
ja przy wymiarach 71/83-4 bez stanika noszę 65D albo 60DD/E

Gość epona
no wlasnie.... organizuje juz ostre poszukiwanie stanika 65D lu DD ! ja mierzylam sie w staniku takim "miekkim" bez zadnych wypelnien ani nic [ bez stanika 82 wiec zadna roznica... ]. mam nadzieje w krakowie zakupic sobie taki otoz rozmiar!

Gość zsfgfgx
nie doczytałam :P ja proponuję poszukać na forum info o jakimś sklepie w Krakowie i tam się przejść i pomierzyć wszystko co możliwe potem będziesz wiedziała co Tobie pasuje i można tego poszukac gdzieś taniej, bo mnie np niektóre ceny dobijają finansowo

Gość zsfgfgx
ja jestem ze sląska w życiu bym nie kupiła żadnych specyfików, wiem ile one są warte i te wszystkie badania, warte tyle co nic... nic nie powiększy biustu, specyfiki mogą go jedynie ujędrnić, napiąć skórę co może sprawić że wizualnie się podniesie ale nic więcej...a wydać tyle pieniędzy na jakieś serum, strata pieniędzy...

Gość epona
tak? wiesz ja tez tak myslalam bo jestem bardzo "anty" nastawiona ale czytalam o tym czyms na wielu wielu stronach nawet na tej co mi tam podała jakas kochana kolezanka powyzej :) i chodzi o to ze kazda dziewczyna jest zadowolona ani jedna zle nie pisala na zadnej stronie! tej sie powiekszyl o rozmiar tej o 3! boze to dla mnie nieosiagalne! mysle ze naciagne na to moje siostry! / pozostawiam bez komentarza to iz jedna moja siostra ma miseczke 75DD a druga 70C/D....... bardzo biusciaste sa..... ja jestem evenementem..../ oki kochana ja lece gdyz jestem zmeczona a jutro jest piekny dzionek:) zapraszam cie na korespondencje mailowa pod adres izato@buziaczek.pl :) chetnie porozmawiam jeszcze z toba! zegnam cie papaa! :* dziekuje za wszystko Tobie i Wszystkim! Hugsy

wiecie jezdze zawsze do jednego sklepu po staniki. zawsze bralam 75D [powinnam miec 60-65 D :/]. Tak mi sie wydawalo,ze jest w miare ok,dopoki nie przeczytalam jakiegos art na forum. No i ide do sklepu [marka triumph]: gadam babce,jaki chce rozmiar a ona zaczela mi wciskac D70 !! i mowie: chce 60-65 a ona swoje....bo ona nie ma tamtych....Wiecie co? pierwszy raz zauwazylam,ze zawsze mi wciskala takie jakie po prostu miala a przeciez placilam za staniki po 50-90 zl...juz nigdy do niej nie pojde. w ogole,czesto mozna to zauwazyc w sklepach,tym bardziej,jesli ktos przychodzi taki niedoswiadczony i zielony,wciskaja co maja. A potem ma sie do siebie zal,ze ma sie zdeformowane piersi bo sie nosilo za luzny badz za ciasny stanik...

iska_bj, ale 60D i 65D to dwa różne rozmiary, nie możesz ich traktować wymiennie ;) Odpowiednikiem 65D przy mniejszym obwodzie będzie 60E (a przy większym 70B) :)