Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mła222

Szukam dodatkowej pub kawiarnia /infolinia /Warszawa

Polecane posty

szukam dodatkowej pracy w weekendy kiedy nie pracuję i w tygodniu od ok godziny 18.00 do 24.00, pub/kawiarnia/infolinia itp, będę wdzięczna za informacje na verena669@o2.pl, tylko poważne oferty, w tytule maila proszę wpisać: Dodatkowa

Gość do niesmialej autorki
wejdz kobietko na gumtree, tu to najwyzej do tanca na rurze moga cie zaprosic;)

tam też jest ogłoszenie:) Ten taniec to mogą sobie darować, nie nadaje się:) hehe A poważnie, myślałam, że to poważne i odpowiednie miejsce na takie ogłoszenie;), widać się myliłam:)

Dobry nick wymyśliłeś do tej wypowiedzi:), nie jestem pewna czy jestem nieśmiała:) sama bym na to nie wpadła;)

Ogłoszenie nie jest już aktualne, bo widzę, że to forum nie nadaje się do poszukiwania pracy:)...

Gość trzy razy tak
a no nie jest niestety:O tutaj glownie naciagacze grasuja, a co do mojego nicka, to przywloklam go z innego topicu;) na gumtree jest masa ogloszen, wiec mozesz sobie na spokojnie poszukac, bo glownie osoby prywatne nadaja:)

Gość martuskabuzka
Zarządzający Systemem Web zatrudni osoby w pełnym lub niepełnym wymiarze czasu do pracy w domu (komputerowy marketing Internetowy). Jeśli posiadasz komputer i doświadczenie w środowisku Internetowym, pomożemy Tobie zarobić. W celu uzyskania pełnych szczegółów skontaktuj się ze mna!! Moj e-mail: martuskabuzka@o2.pl