Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fffdsfsd

czy to ma sens?

Polecane posty

Gość fffdsfsd

tylko prosze z gory bez wyzwisk. Stracilam dziewictwo pozno(22. lata). Chcialam sie wybawic potem. Wymyslilam sobie,ze bede sie spotykac z paroma panami za kase i wreszcie i zasmakuje sexu roznego. Na 1.wszym spotkaniu spotkalam jego. Zaplacil z gory, uprawialismy sex(bez fajerwerkow, normalny, nawet nudny), potem jeszcze z paroma innymi sie spotkalam.

Gość fffdsfsd
on mowi po roku regularnych spotkan, ze moge robic to co robie ale,ze mnie kocha i nie chce tylko sexu uprawiac. Chce chodzic do kina, wziasc mnie na wesele do siostry,ze hcce spedzic u mego boku zycie. nie wiem czy to normalne,ze on nie widzi problemuu w tym co robię.

Gość fffdsfsd
on mowi,ze mnie tak kocha i jestem tak dla niego wazna,ze nigdy mi tego nie wypomni. Ale ja mam watpliwosci.

Gość fffdsfsd
niech ktos napisze swoja opinie proszę..

Gość pewnie był prawiczkiem

Gość fffdsfsd
nie. mial wiele kobiet. bardzo wiele.

Gość fffdsfsd
non stop. Na poczatku nie rozumialam czemu on ciagle dzwoni, czemu.. przeciez tylko mnie rucha... dzwoni, przychodzi pod uvczelnie, sms.od niego dostaje dziennie m min.10

Gość fffdsfsd
cukierasekku dlaczego to zamiesiles/as? tak to ja napisalam :)

Gość ewullaaa
jak dla mnie to jest mozliwe ale malo prawdopodobne :P a TY chcesz z nim byc? bo cos mi sie wydaje ze nie za bardzo

Gość fffdsfsd
nie znam Cie, nie wiem wiec jakie konkretnie mialas intecje a jesli nawet sie domyslam mogę suie mylic:)

Gość fffdsfsd
ewullo powiem Ci szczerze,ze sama nie wiem. Ja tez zaczelam sie zadurzac, ale boje sie,ze widzac kim jestem i bylam nawet jak skoncze z tym bo planuje wypomni mi to.. To dobry czlowiek.

Gość ewullaaa
sprobowac zawsze mozna:) powodzenia:)

Gość ewullaaa
wypomni? hmm...w koncu on robil to samo..:P:D

Gość fffdsfsd
ale ja wycenilam swoje cialo, puścilam sie. Nie bede klamac,ze jest inaczej.Robilam to rok i on to wie. On byl dlugo sam, potrzebowal sex, wiec nie bede mu nic wypominac. Ja za to regularnie sie sprzedwalam.

Gość fffdsfsd
czy myslicie,ze drugi czlowiek jest w stanie az cos tak upodlajacego wybaczyc by nie miec zadry w sercu?

Gość ewullaaa
jezeli Ci to przeszkadza to ....albo on Ci wypomni albo Ty samo w koncu bedziesz miec wyrzuty i go zostawisz z tego powodu zastanow sie czego chcesz i zrob to a co bedzie sie okaze:D

Gość ewullaaa
tak mozna wiele wybaczyc ale .......nie zapomniec:O

Gość olaloalalaoa
boje sie,ze jak bedziemy malzenstwem to kiedys zostawi mnie z tego powodu po latach nie wiem dlaczego tak mam, tak po minieciu zauroczenia

Gość olaloalalaoa
mialam tak samo jak autorka topiku naczy nie tak samo bo nie bylam dziwka platna ale puszczalam sie. Czuje to samo. moj nazeczoony wie, za miesiac slub..

Gość fffdsfsd
ale ty nie wycenilas swojego ciala, tylko sie no wiesz... a ja szlam za kase

Gość fffdsfsd
niech ktos jeszcze sie wypowie

Gość pametajjjj
kiedys wypomni - kazdy by tak zrobil, są sytuacje rózne , czasem sie powie co sie nie powinno...potem sie zaluje.... tak bedzie na pewno - pytanie tylko jak ty sobie z tym poradzisz...?

Gość fffdsfsd
kurcze.. wlasnie nie wiem..

Gość fffdsfsd
bo nie umiem tegop przewidziec...Wlasnie boje sie,ze bedzie zawsze przy klotni wypomianie, wyzwiska, to spokojny facet ale ja jestem wybuchowa.

Gość blondyna dobrze dyma
Wiem że łatwo powiedzieć...ale daruj sobie...wypomni Tobie przy poważnej kłótni,zresztą to nie jest prawdziwa miłość skoro pozwala Tobie sypiać z innymi a z Tobą chce chodzić do kina..Dziwne,jakby naprawdę Cię kochał kazałby wybierać albo "praca" albo JA! Z ciekawości ile płaci się za takie usługi?

Gość fffdsfsd
200zl. za godz.ja biore reszta dziewczyn nie wiem- wejdz na roksa.pl(najlepsza str.)czy np. odloty.pl wybierz miasto i zobaczysz ceny mniej wiecej w swoim miescie . Kurcze bo on spokony, ulozony i naprawde dobry. On tez mial przygody, ktore byly dosc szokujace. lubi trojkaty, troszke jest bi. zastanawiam sie czy nie pociaga go to,ze ja jestem otwarta na tego typu rzeczy. Przemysle twoja sugestie jak zreszta kazda z tu umiwszczonych, bo osoba nie znajaca bezposrednio sytuacji(na zywo mnie i jego) jest bardziej obiektywna.