Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Sialalka

zapach-mój fetysz

Polecane posty

Gość Sialalka

Istnieje coś takiego może jak fetysz na zapach? Jeśli tak, to zdecydowanie jestem przedstawicielką tego fetyszu, najbardziej podnieca mnie zapach właśnie, zapach męskiego, ciepłego ciała, oczywiście czystego :P

Gość Sialalka
widać jestem wyjątkowa :0

Gość gość
Mam to samo :))))))))))))

Gość gość
To nie jest fetysz, to zupełnie normalne. My kobiety mamy znacznie lepszy węch niż mężczyźni. Mówi się, że kobiety zdobywa się przez słuch czyli pociągający, niski męski głos, ale zapach jest równie istotny. Moje kolezanki 30+ tez podnieca zapach ich mezczyzn. A zastanawialas sie dlaczego kobiety tak lubia chodzic w koszulach swoich mezczyzn? ;)

Gość gość
......To taka nasza potajemna gra. Umysłem pętasz moje ciało, a ciałem pętasz cały mój umysł. Patrząc prosto w zniewolone oczy, czekasz na moje ostatnie skinienie, a ja cała drżę z niedoczekania. W końcu, najgłębiej jak tylko się da, sięgając po samą duszę, wchodzisz we mnie.....

Dnia ‎28‎.‎06‎.‎2016 o 02:02, Gość gość napisał:

......To taka nasza potajemna gra. Umysłem pętasz moje ciało, a ciałem pętasz cały mój umysł. Patrząc prosto w zniewolone oczy, czekasz na moje ostatnie skinienie, a ja cała drżę z niedoczekania. W końcu, najgłębiej jak tylko się da, sięgając po samą duszę, wchodzisz we mnie.....

pięknie ujęte.