Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Beatka hppo

prosilam o sciecie 3 cm, sciela ponad 10 /

Polecane posty

Gość Beatka hppo

W piatek bylam u fryzjerki, poprosilam o wycieniowanie i sciencie tak 3 cm, sciela mi jakies 10 cm:/ . Wielkiej tragedi nie ma bo wlosy sa za ramiona , ladnie sie ukladaja, nawet jakos ladnie wyglada buzia, ale wolalabym miec o te 3 cm dluzsze. Wlosy raczej rosna mi syzbko, ale chce je jakos wspomoc, odzywic, zeby zawsze zdrowo wygladaly. Czy olejek rycynowy bedzie dobry, albo maseczka z waxu, macie z nia jakes doswiadczenia, zastanawiam sie nad maseczka z mleczka krolewskiego ostnio reklamowana:)

Gość lclclcllcllcl
Fryzjerkę, dziecko, należy pilnować. Pytanie, gdzie ty byłaś, jak ona ścinała te 10 cm. Nim fryzjerka wykona pierwsze cięcie, trzeba jej kazać pokazać ile tnie. I sprawdzać na bieżąco, tyle. Śmieszy mnie takie zwalanie na fryzjerkę. Tak jakby ciebie tam nie było.

Gość Beatka hppo
ja nie zwalam, pokazala mi ile sciela :) tylko podczas juz czesnania swterdzila ze jeszcze podnie bo nie rozno i tak scinala. A dzieckiem to juz raczej dawno nie jestem

Gość gość
Tak ! ze swieca szukac fryzjera ,krawcowej mnoza sie te salonyy a dyplomami sciany obwieszone scinac nie umieja cieniowac nie umieja wiedza lepiej znaja 2 fryzury i to wszystko