Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natatataliaiaaa

hOMOROIDY...

Polecane posty

Gość Natatataliaiaaa

Moja mama ma homoroidy czy jak to sie pisze nie wiem.. chcialabym sie dowiedziec czy z tego mozna sie wyleczyc i jakie konsekwencje moja mama nie chce nic mi o tym powiedziec co najlepsze nie chce isc do lekarza tylko bierze jakies czopki na homoroidy... co robic? jakie sa knsekwencje ?

Gość hl
hemoroidów praktycznie nie wyleczysz na całe zycie...jak juz raz sie pokazały to będę wyłazić co jakiś czas...polecam masc Posterisan H..JEST NA RECEPTE ALE NIE MA LEPSZEJ...niektórzy operuja hemoroidy ale rekonwalescencja jest bardzo bolesna (wypróżnianie)...a i tak po pewnym czasie hemoroidy mogą znowu się pokazać

Gość Natatataliaiaaa
dziekuje.. a jeszcze mam takie pytanko po hemoroidach nic sie nie stanie? boje sie o moja mame wiec wiesz....

Gość hl
nie nic się nie stanie...ogółem hemoroidy to żylaki odbytu które się chowią i zmniejszają po masciach lub czopkach....sa hemoroidy zewnetrzne i wewnetrzne....ale obydwa można zaleczyć własnie masciami lub czopkami....ale nie martw się nic twojej mamie nie będzie..

Gość Natatataliaiaaa
dziekuje jescze raz :) no moja mama bierze czopki o nazwie Hemorectal... dobre sA?

Gość hl
nie ma za co :)....nie wiem czy są dobre...ja nigdy nie stosowałam czopków tylko tą masc o której pisałam....

Gość hl
oj to już jakieś skrajne przypadki z tym rakiem....to jest po prostu zylak odbytu...i nie przesadzaj z tym rakiem

Gość Natatataliaiaaa
jolcia1965... ale mnie wystraczylas:/;/ hl.. dziekuje za uspokojenie mam nadzieje ze moja mama nie dostanie raka

Gość hl
nie martw się nie dostanie raka...po tych czopkach się zagoją i wszystko będzie ok...uwierz :)

Gość doo Jolci
jolcia zylak odbytu nie ma nic wspolnego z rakiem,gdyby to był polip to jeszcze ale to co wypisujesz to brednie D

Gość hl
jolcia--->rak może się zrobić z polipów lub narośli na jelitach ale nie z hemoroidów....hemoroid to tak jakby powiększona zyła która po leczeniu się zmniejszy i ok...

Gość hl
ah widzę że już ktoś to napisał :)

Gość Natatataliaiaaa
dziekuje wwszystkim! a wiec jestem o mame spokojna:)

Gość odpowiednia dieta
zeby nie miec zaparc i nie przec za mocno bo wtedy własnie wychodza i pekaja (stad krew) . Smarowac mascami i czopki wsadzac :-)