Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agatka1664

18 lat i ślub

Polecane posty

jestem brzydka, gruba, niedowartosciowana i mega zazdrosna, ot co! :D shame on me :D autorce powaznie radze przemyslec tak powazna decyzje. malzenstwo to nie mowienie do siebie "mezusiu","zoneczko", ale cos duuuzo wiecej. poza tym nadal smierdzi mi fakt, ze dorosly facet z 13-latka... ale moze przewrazliwiona jestem ;) i zazdrosna :D

Gość nieznajoma aparatka
hahah zazdrosne dobre sobie., ktos tu ma problem czytania ze zrozumieniem:D:D jakbys nie wiedziala to ci przypomne- jestem zareczona bo facet mi sie oswiadczyl i w kazdej chwili moge wxziac slub bo ON kase na to ma ale ja nie chce. powiedzialam mu wyraznie jak dal mi pierscionek ze przyjmuje te oswiadczyny bo przeciez nie odmowie ale na slub zaczekamy az JA bede pracowac, bo moze sie zdarzyc ze on straci kiedys prace i sie okaze ze nie mamy za co zyc bo nam sie zachcialo slubu i wydalismy jego oszczednosci na to.

o tak, jestesmy zalosne i zazdrosne :classic_cool: a powiedz ty nam czy wy macie jakeis meiszkanie? prace? plany na przyszlosc? jakies wyksztalcenie (tzn on)? jak macie to od rodzicow? czy on sam zarobil?

Gość nieznajoma aparatka
ellinka to ON ma kase bo ma swoja firme:D:D a ona bedzie "mezusia " utrzymanka:D

bywa. znudzilo mi sie czytanie o tym jaka to ja jestem zazdrosna :classic_cool: i zalosna :D ide sobie pdo prysznic a potem zrobie z ffacetem (och szkoda ze nie z mezusiem:D) obiadek :P

Gość nieznajoma aparatka
ellinka zaluj ze nie mezusiem zaluj na pewno zostaniesz stara panna bo nie ochajtalas sie w wieku 18 lat:D taki los ci jest niestety pisany:D

tak tak i na pewno zostane stara panna bo jestem zlosliwa, facet mnie na pewno rzuci przez to :classic_cool: boze, jak dobrze ze mam malo kontaktow z kobietami :D

nie rozumiem jednego dlaczego sie tak czepiacie osob ktore w tym wieku chca wyjsc za maz?przeciez wiek nie swiadczy o dojrzlosci psychicznej.nie kazdy ma takie same priorytety.jeden chce zalozyc rodzine dla drugiego najwaznejsza jest kariera i pieniadze. dla mnie tez jest dziwne to ze chlopk w wieku 21 lat uganial sie za 13 latka byla jeszce w tedy dzieckiem ale skoro jest jej razem doobrze i wie czego chce niech tak zrobie.przeciez to ze ja zbluzgacie napoiszecie kilka niemilych slow nie zniecheci jej skoro tak bardzo ja kocha.kazdy ma swoje zycie i robi to co uwaza za sluszne....

a ktos ja tu zbluzgal? jak na razie to pod anszym adresem poszly okreslenia jak zalosne i zazdrosne:o