Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Matti 21

Kobieta - fascynujaca osoba, ale i zaklamana. Nie mozna jej ufac - wiem to.

Polecane posty

Gość Matti 21

Mam 21 lat, jestem na etapie randek i szukania wlasciwej dziewczyny. Watpie w to ze uda mi sie wlasciwa spotkac. Kobiety sa strasznie zaklamane. Klamia na potege. Spotykalem sie jakis czas temu z 17 letnia dziewczyna. Ona powiedziala ze miala juz ponad 30 partnerow seskualnych, ze przespala sie nawet z ponad 30 latnim facetem i zarobila na tym ponad 1 tys zl. Byla otwarta i szczera. Nie podobalo mi siee to, rozstalismy sie. Chodzilem na kolejne randki. Spotkalem sporo dziewczyn, ale one byly zaklamane. Jak mowila mi ladna, mloda i fajna dziewczyna ze miala tylko 2 facetow z ktorymi spala to od razu wiedzialem ze to klamstwo. Pewnie bzykala sie z kim popadnie, a teraz kit mi wciska. Kobiety zawsze w tym przypadku klamia, a mi sie robi nie dobrze. Nie moge im uwierzyc, czemu kobiety sa takie zaklamane?

Gość nudzi ci się dziecko
0/100

Twoje slowa: \"Ona powiedziala ze miala juz ponad 30 partnerow seskualnych, ze przespala sie nawet z ponad 30 latnim facetem i zarobila na tym ponad 1 tys zl. Byla otwarta i szczera.\".....to jak zaklamane sa te kobiety czy nie? ;)

Poćwicz trochę i może kiedyś prowokacje będą ci lepiej szły :classic_cool:

Gość JURGEN Z BOCIANOWA
1/10 :O

Gość Matti 21
Ona jedna powiedziala prawde, ale to mnie obrzydzilo do niej. Wszystkie inne klamaly, ciezko uwierzyc ze mialy tak malo facetow. ja sie na to nie nabiore

Gość do Mati 21
to jak ty chcesz znalezc dziewczyne skoro nie jestes wstanie zadnej uwierzyc? serio nie wierzysz ze istnieja mlode szanujace sie dziewczyny? pelno takich co maja 20 lat i do tej pory zadnego faceta, uwierz...