Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość michalina8

IV- IN-VITRO JAK WSPOMAGAĆ I GDZIE ROBIĆ? -/

Polecane posty

Gość michalina8

Dziewczyny juz pisałam na innym wątku jestem juz po 3 nieudanych szykujemy się z mezem na 4 podejście tylko tym razem byśmy chceli zmienić klinike bo dr.nawet nie zrobił konkretnych badań aby wykluczyć przyczynę . Poradźcie mi jeśli miałyście jakieś doświadczenie związane z icsi lub ivf .

jestem z wojew.zachodniopomorskiego cóz wam mogę więcej napisać chciałabym aby ktoś napisało o na prawdę dobrej klinice ;-/ bo mnie się już 3 razy nie udało nieszczęśliwie wiecie chcemy z mężem powoli zacząć sie zastanawiać gdzie podejśc nastepnym razem aby udało nam się szcześliwie.

michalina8 - Oj to ja niemal drugi koniec Polski niestety. Ale Malolepsza jest z nieco bliższych Tobie okolic, więc jeżeli tutaj w najbliższym czasie nie zajrzy, to może próbuj pisać na maila:) W każdym razie z tego co wiem wszelkiej maści badań miała całkiem sporo a jej małe szczęście ma już 3 miesiące;) Malolepsza 🖐️

Myślę, że masz do wyboru Invictę - Gdańsk i Novum Warszawa. Po 3 nieudanych pojechałabym do Novum.

Gość no to moje zdanie jeszcze
moim zdaniem NOVUM to "produkcja masowa" nastawiona na robienie kasy - owszem mają wyniki, ale obecnie jadą głównie na opinii, no a kasę za to biorą całkiem niezłą. Postawiłabym raczej na Gdańsk, albo nieco dalej Białystok - tam się przykładają do pacjentów, robią kompleksowe badania, a cena jest nieco niższa niż w Warszawie. Doliczając do tego jakiś nocleg po drodze, bo pewnie nie zawsze zdążysz wrócić do domu - warto spróbować.

Gość widiak
z klinik bardzo dobra opinie a na pewno najlepszy sprzet ma Invimed