Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość airetefak22

Śmierdzący problem...

Polecane posty

Gość airetefak22

Kilka dni temu kupiłam w sklepie Deichmann botki i miałam je na nogach góra 3,4 razy i strasznie śmierdzą. Nie wiem skąd ten zapach gdyż nigdy nie miałam problemów z potliwością stóp i nie mam nadal. Czy znacie jakiś domowy sposób aby wyzbyć się z tych butów tego zapachu??? Proszę o rady ale szczere a nie typu abym umyła sobie nogi bo są bardzo czyste...

Gość puszysta jola
zrób sobie badanie kału na obecność pasożytów.

Gość airetefak22
Fakt nie są ze skóry lecz z materiału skóropodobnego, czyli będą już tak cały czas strasznie pachniały?

Gość Jurgen z Bocianowa
airetefak22 Kilka dni temu kupiłam w sklepie Deichmann botki i miałam je na nogach góra 3,4 razy i strasznie śmierdzą. Nie wiem skąd ten zapach gdyż nigdy nie miałam problemów z potliwością stóp i nie mam nadal. Czy znacie jakiś domowy sposób aby wyzbyć się z tych butów tego zapachu??? Proszę o rady ale szczere a nie typu abym umyła sobie nogi bo są bardzo czyste... A buty były w niskiej cenie i z tworzywa sztucznego? W tanich butach często te tworzywo sztuczne tak śmierdzi. W sklepie jest ogólnie zaduch i przy kupnie często się tego nie czuje. Dlatego ja kupuję tylko skórzane buty i ze skórzanym wnętrzem.

Gość Jurgen z Bocianowa
airetefak22 Fakt nie są ze skóry lecz z materiału skóropodobnego, czyli będą już tak cały czas strasznie pachniały? Możesz je wyrzucić do śmieci.

Gość airetefak22
zapłaciłam za nie 129zł a jakbym je zaniosła do reklamacji myślicie ze mnie wyśmieją?

Gość Jurgen z Bocianowa
Mnie w zasadzie dotknał bezposrednio podobny problem.Mianowicie bardzo cuchną mi majtki od jakiegoś czasu. Noszę tydzień, góra dwa i wyrzucam.