Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie ze ciaza

stosunek przerywany po tabletkach anty

Polecane posty

Gość boje sie ze ciaza

nie zastanowilam sie 2 razy i doszlo to takiego stosunku,tabletki odstawilam jakies 3tyg temu,kochalam sie na 14-18dzien cyklu(tak jakby normalnie sie to liczylo),nie wiem jak wyglada cykl kiedy sie odstawia anty i boje sie ze moze do czegos doszlo,i najlepsze to to,ze my juz nie jestesmy razem i nie bedziemy,chwila zapomnienia i teraz mam stracha

mozliwosc zajscia w ciaze po odstawieniu tabletki jest taka sama jakw normalnym cyklu ,zwiększa sie jedynie prawdopodobieństwo urodzenia bliźniąt. NIkt Ci nie odpowie dzisiaj czy jestes w ciazy czy nie, jeśli od stosunku mineło nie więcej niż 72 godziny to pędź na pogotowie do szpitala ginekologicznego po tabletkę po stosunku, aby nie zajsc w ciążę.

Gość boje sie ze ciaza
eh...juz minal tydzien od stosunku,zaoobserwowalam u siebie sluz taki jakis bialy o smaku kwasnym,nie lepi sie,nie ciagnie,ale duzo mi sie jego produkuje,nie wiem co to ma znaczyc

Gość Tez sie boje
Hej.... jestem w podobnej sytuacji! z ciekawoci informuj jak u Ciebie sprawy sie miewaja.... Mi okres poznia sie juz 4 dni.... niby to normalne po odstawieniu tabletek, ale jak do konca tyg nie dostane to pedze do apteki po test....a pozniej do lekarza! Trzymaj sie cieplutko