Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość laska jaaaaa

facet nie dochodzi

Polecane posty

Gość laska jaaaaa

mam taki problem z moim facetem....jak pierwszy raz się kochamy to jest super oby doje dochodzimy... po jakiejś godzinie czy dwch chcemy znowu ...i zaczynamy ...ja dochodzę a on nie....:( nie ma wytrysku ,choc ja za ten czas mam ze dwa orgazmy ,męczy się biedak z godzine ale nie dochodzi ...:( zaczynam się tym martwić bo chcę żebyśmy oby dwoje mieli przyjemność spotkal się ktoś z czymś takim?:(

Gość laska jaaaaa
czy nokt mi nie odpowie ,nikt się z tym nie spotkal nie wiem co o tym mysleć ,nie podniecam go/:(

Gość pielęgniarka
moze nie moze, ile ma lat? moze 1 raz to dla niego standard

Moze dlatego ze nie ma spermy. ...??? Az tak trudno sie domyslec. To sie dopiero zaczyna produkowac po wytrysku.

Gość laska jaaaaa
ma 27 lat:( ale jak nie ma spermy czyli ,wyszła cała za pierwszym razem?

Gość julciajulcia
Może pogadaj z nim,co?Zaskocz go czymś,pobawcie,pośmiejcie się w łóżku,powygłupiajcie się;ta sytuacja też go może stresować a chcąc wypaść rewelacyjnie w Twoich oczach spina się i nic nie wychodzi...nie wiem,może ktoś Ci tu doradzi,ja nie mam z moim partnerem problemów

Gość laska jaaaaa
staram się na prawde :) rozmawiam z nim ,smiejeny sie pod czas stosunku :( mowiłam mu ze zalezy mi tez na jego orgazmie na tym zeby jemu bylo dobrze...,to mi mowi ze jemu dobrze ale skoro nie dochodzi ..../:( niby ważne jest dla niego zeby mi było dobrze ale ja chcę zeby jemu też było...

Gość what_ever
mi się raz zdarzyło, po godzinie ubijania udałem orgazm ...laska nie rozlicza z zawartości prezerwatywy

Laska jaaaaa, rzecz nie tyczy się tego czy w facecie została jeszcze sperma czy nie, tylko tego jak funkcjonuje jego układ nerwowy. Niektórzy facecie po jednym wytrysku są już tak zmęczeni że przez pewien czas w ogóle nie są w stanie osiągnąć erekcji. Inni osiągają erekcję ale nie mogą dojść, jak w przypadku twojego faceta. Są też i tacy którzy mogą osiągnąć kilka orgazmów pod rząd (ja mogę trzy razy).

Gość laska jaaaaa
do tej pory raz się zdarzyło ze doszedł po jakiejś godzinie drugi raz ale było bardzo mało spermy,prawie że nic ... czy wytrysk jest oznaką orgazmu,czy można mieć bez albo mając wytrysk nie mieć orgazmu niby mówi mi że jest mu dobrze i wcale nie musi dojść i najważniejsze jest że mi jest dobrze ....

Gość everka
może mieć wytrysk bez orgazmu jak mu palcem po stymulujesz prostatę

Gość no to laska jaaaaa
ale ja chcę żeby miał orgazm :(

Gość Leśny
jeden może kilka razy, jeden po pierwszym razie ma dość na kilka/naście godzin a twój za drugim razem nie może dojść i tyle. taka jego natura. CIesz się tym co jest......

Gość laska jaaaaa
mam tez drugi problem , jak go wysyłam po zakupy to czasem nie wraca. W sumie nie wiem czy nie dochodzi czy idzie na piwo .... jak to rozwiązać ?

Gość what_ever
idz sama na zakupy, tylko mu piwo kup!!!

po jakiejś godzinie czy dwch chcemy znowu ...i zaczynamy ...ja dochodzę a on nie.... nie ma wytrysku ,choc ja za ten czas mam ze dwa orgazmy ,męczy się biedak z godzine ale nie dochodzi ... porazka :o to ja moge nawet po 15 min. drugi raz :classic_cool: a wciagu dnia to nawet do 10 razy bym mogl :) ale po co :)

Gość laska jaaaaa
z tym sklepem to był podszyw dla mnie to jest problem bo zaczynam się martwić ze to ze mną jest coś nie tak ... jak z nim rozmawiałam to z poprzednio partnerkom mógł się kochac nawet 7 razy w ciągu dnia...:(

Gość what_ever
Wacek z Sanoka już dawno doszedł ale do wniosku ze to nie ma sensu bo po co????

Gość laska jaaaaa
ale do wniosku ze to nie ma sensu bo po co???? nie kumam ,mam doła:(

Gość laska jaaaaa
co bez sensu? ,jezu ja chyba jakaś nie wyspana jestem n

Gość emigrancitofrajerzy
laski myślą ze facet to jak wibrator wl wyl wymień baterie a jak sie znudzi to po następny większy taki ze 9 cali i najlepiej czarny...zawsze słyszałem ze faceci myślą nie ta głowa co trzeba a tu prosty wniosek ze ta głowa dobrze kombinuje

Gość laska jaaaaa
ja nie myle penisa z wibratorem:D z poprzednim facetem też robiliśmy to pare razy w ciągu dnia i bylo normalnie.... może to dlatego ze ostatnio ma słabą kondycje i szybko się męczy ?